CHP Bulancak Kadın Kolları Aşure Dağıtımı Gerçekleştirdi

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 30.07.2024 - 17:59, Güncelleme: 30.07.2024 - 18:10 7056+ kez okundu.
 

CHP Bulancak Kadın Kolları Aşure Dağıtımı Gerçekleştirdi

30 Temmuz Salı (bugün) Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Kadın Kolları tarafından parti binası önünde aşure dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Aşure dağıtım etkinliği, Başkan Sema Sönmez’in öncülüğünde düzenlendi.CHP Bulancak Kadın Kolları, geleneksel aşure günü etkinliğiyle toplumda birlik ve beraberlik mesajı verdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, aşure ikramının yanı sıra sıcak ve samimi bir ortamda buluşarak sohbet etme imkanı buldular. Başkan Sema Sönmez, aşure dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı. Sönmez, “Bugün burada bir araya gelerek hem geleneğimizi yaşatıyoruz hem de toplum olarak birliğimizi pekiştiriyoruz. Kadın Kolları olarak bu tür etkinliklerle her zaman halkımızın yanında olacağız” dedi. Aşure dağıtım törenine Bulancak halkı yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik, katılımcıların yüzlerindeki memnuniyet ve mutlulukla sona erdi. CHP Bulancak Kadın Kolları, etkinliğe katılım gösteren tüm vatandaşlara ve destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Sema Sönmez, gelecek dönemde de benzer etkinliklerle halkla buluşmaya devam edeceklerini belirtti.  
30 Temmuz Salı (bugün) Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Kadın Kolları tarafından parti binası önünde aşure dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Aşure dağıtım etkinliği, Başkan Sema Sönmez’in öncülüğünde düzenlendi. CHP Bulancak Kadın Kolları, geleneksel aşure günü etkinliğiyle toplumda birlik ve beraberlik mesajı verdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar, aşure ikramının yanı sıra sıcak ve samimi bir ortamda buluşarak sohbet etme imkanı buldular.

Başkan Sema Sönmez, aşure dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı. Sönmez, “Bugün burada bir araya gelerek hem geleneğimizi yaşatıyoruz hem de toplum olarak birliğimizi pekiştiriyoruz. Kadın Kolları olarak bu tür etkinliklerle her zaman halkımızın yanında olacağız” dedi.

Aşure dağıtım törenine Bulancak halkı yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik, katılımcıların yüzlerindeki memnuniyet ve mutlulukla sona erdi.

CHP Bulancak Kadın Kolları, etkinliğe katılım gösteren tüm vatandaşlara ve destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Sema Sönmez, gelecek dönemde de benzer etkinliklerle halkla buluşmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.