Kaçak kazı yaparken jandarmaya yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2024 - 14:24, Güncelleme: 02.08.2024 - 14:37 4017+ kez okundu.
 

Kaçak kazı yaparken jandarmaya yakalandı

Samsun’da bir kişi dere yatağında kaçak kazı yaparken jandarma tarafından suçüstü yakalandı.
Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesinin kırsal mahallesi olan Başköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dere yatağına kaçak olarak kazı yapan M.Ç.’yi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan M.Ç. ile birlikte kazı içinde kullandığı kırıcı alet ve diğer malzemeler ile kaya kırmada kullanılan el yapımı patlayıcı madde ele geçirildi. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan M.Ç. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Samsun’da bir kişi dere yatağında kaçak kazı yaparken jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesinin kırsal mahallesi olan Başköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dere yatağına kaçak olarak kazı yapan M.Ç.’yi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan M.Ç. ile birlikte kazı içinde kullandığı kırıcı alet ve diğer malzemeler ile kaya kırmada kullanılan el yapımı patlayıcı madde ele geçirildi.

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan M.Ç. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.