Giresun'da komando yeminli fındık hasadı!

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2024 - 14:16, Güncelleme: 09.08.2024 - 14:28 4952+ kez okundu.
 

Giresun'da komando yeminli fındık hasadı!

Fındık hasadındaki komando yemini sosyal medyada ilgi odağı oldu
Giresun’da fındık hasadı sırasında bir grup, bahçe altı temizliği yapmak için ilginç bir yemin töreni düzenleyerek sosyal medyada büyük ilgi topladı. Doğankent ilçesinde bir araya gelen bu grup, ot biçme motorlarıyla işlerine başlamadan önce bir ’komando’ yemini etti. İçtima alan grup, ot biçmenin zorluklarını vurgulayan bir yemin metni okudu ve ardından bahçelere dağıldı. Yemin metninde, "Yağmur çamur dinlemeden, bahçe sahiplerini gözetmeden, gaz kesmeden ve benzin bitmeden" çalışacaklarına dair sözler verildi. Bu anların sosyal medyada paylaşılması, izleyicilerden yoğun beğeni aldı.
Fındık hasadındaki komando yemini sosyal medyada ilgi odağı oldu

Giresun’da fındık hasadı sırasında bir grup, bahçe altı temizliği yapmak için ilginç bir yemin töreni düzenleyerek sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Doğankent ilçesinde bir araya gelen bu grup, ot biçme motorlarıyla işlerine başlamadan önce bir ’komando’ yemini etti. İçtima alan grup, ot biçmenin zorluklarını vurgulayan bir yemin metni okudu ve ardından bahçelere dağıldı. Yemin metninde, "Yağmur çamur dinlemeden, bahçe sahiplerini gözetmeden, gaz kesmeden ve benzin bitmeden" çalışacaklarına dair sözler verildi. Bu anların sosyal medyada paylaşılması, izleyicilerden yoğun beğeni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.