Giresun mahalle mahalle yenileniyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 13.08.2024 - 11:51, Güncelleme: 13.08.2024 - 12:03 2882+ kez okundu.
 

Giresun mahalle mahalle yenileniyor

Şehir genelinde hem alt hem de üstyapı çalışmaları sürüyor
Giresun Belediyesi şehrin farklı bölgelerinde tamir ve imalat çalışmaları gerçekleştiriyor. Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde ihtiyaç duyulan çeşitli noktalarda çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Kale Mahallesi’nde bordür ve yağmur oluğu imalatı gerçekleştirilirken, Çıtlakkale Mahallesi’nde 121-124 numaralı sokaklarda merdiven ve kaldırım tamiratı yapılıyor. Teyyaredüzü Mahallesi Ünsal Sokak’ta yol geçişi kanalizasyon tamiratı, Şeyh Keramettin Mahallesi Göksu Sokak’ta ise kaldırım parke tamiratı çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir çevrede yaşam sürmesi hedefleniyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Giresun’un farklı mahallelerinde süren çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceğini ve halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini belirtti.
Şehir genelinde hem alt hem de üstyapı çalışmaları sürüyor

Giresun Belediyesi şehrin farklı bölgelerinde tamir ve imalat çalışmaları gerçekleştiriyor.

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde ihtiyaç duyulan çeşitli noktalarda çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Kale Mahallesi’nde bordür ve yağmur oluğu imalatı gerçekleştirilirken, Çıtlakkale Mahallesi’nde 121-124 numaralı sokaklarda merdiven ve kaldırım tamiratı yapılıyor.

Teyyaredüzü Mahallesi Ünsal Sokak’ta yol geçişi kanalizasyon tamiratı, Şeyh Keramettin Mahallesi Göksu Sokak’ta ise kaldırım parke tamiratı çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir çevrede yaşam sürmesi hedefleniyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Giresun’un farklı mahallelerinde süren çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceğini ve halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.