Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’tan Yıldız Haber’e Anlamlı Hediye

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 20.08.2024 - 12:40, Güncelleme: 20.08.2024 - 12:40 4426+ kez okundu.
 

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’tan Yıldız Haber’e Anlamlı Hediye

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Yıldız Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek basına göstermiş olduğunu değeri bir kez daha gözler önüne serdi.
Ziyaret sırasında, Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ve Haber Müdürü Samet Yıldız ile bir araya gelen Kaymakam Koç, Bulancak’ta yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, yapılan çalışmalarda basın olarak kamuoyunu bilgilendirdiği için gazetemize teşekkür etti. Görüşme esnasında Kaymakam Ünal Koç, Aile Destek Merkezi (ADEM) tarafından özel olarak hazırlanmış işlemeli bir Türk Bayrağı çalışmasını Yıldız Haber’e hediye etti. Bu anlamlı ziyaret, Bulancak’ın geleceğine dair önemli projelerin ele alındığı bir ziyaret oldu. Kaymakam Koç’un, yerel basının toplum üzerindeki etkisini vurguladığı ziyarette Bulancak’ta yürütülen çalışmaların da daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağladı.
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Yıldız Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek basına göstermiş olduğunu değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

Ziyaret sırasında, Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ve Haber Müdürü Samet Yıldız ile bir araya gelen Kaymakam Koç, Bulancak’ta yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, yapılan çalışmalarda basın olarak kamuoyunu bilgilendirdiği için gazetemize teşekkür etti. Görüşme esnasında Kaymakam Ünal Koç, Aile Destek Merkezi (ADEM) tarafından özel olarak hazırlanmış işlemeli bir Türk Bayrağı çalışmasını Yıldız Haber’e hediye etti.

Bu anlamlı ziyaret, Bulancak’ın geleceğine dair önemli projelerin ele alındığı bir ziyaret oldu. Kaymakam Koç’un, yerel basının toplum üzerindeki etkisini vurguladığı ziyarette Bulancak’ta yürütülen çalışmaların da daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.