Manisa Milli Eğitimde altı yeni atama

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 26.08.2024 - 12:18, Güncelleme: 26.08.2024 - 12:18 4938 kez okundu.
 

Manisa Milli Eğitimde altı yeni atama

Manisa'da 6 ilçeye yeni ilçe milli eğitim müdürü atandı.
Akhisar, Alaşehir, Gördes, Kırkağaç, Selendi ve Turgutlu ilçe milli eğitim müdürlerine yeni atamalar gerçekleştirildi.  Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Manisa’mızda; Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mükremin Karasu’ya, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fikri Çetinkaya’ya, Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Bülent Semerci’ye, Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Halil Boncuk’a, Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ahmet Ataşman’a, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Serdar Dinçer’e hayırlı olsun dileklerimi iletiyor; yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Şehrimizin eğitim altyapısını güçlendirerek geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza başarıya ulaşacakları imkanları sağlamak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" denildi.
Manisa'da 6 ilçeye yeni ilçe milli eğitim müdürü atandı.

Akhisar, Alaşehir, Gördes, Kırkağaç, Selendi ve Turgutlu ilçe milli eğitim müdürlerine yeni atamalar gerçekleştirildi. 

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Manisa’mızda; Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mükremin Karasu’ya, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fikri Çetinkaya’ya, Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Bülent Semerci’ye, Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Halil Boncuk’a, Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ahmet Ataşman’a, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Serdar Dinçer’e hayırlı olsun dileklerimi iletiyor; yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Şehrimizin eğitim altyapısını güçlendirerek geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza başarıya ulaşacakları imkanları sağlamak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.