İtfaiyeden ’özel’ Murat için ’özel’ tatbikat

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2024 - 12:41, Güncelleme: 26.08.2024 - 15:51 2264 kez okundu.
 

İtfaiyeden ’özel’ Murat için ’özel’ tatbikat

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde özel gereksinimli Murat Kanbir’in hayallerini gerçekleştirmek için İtfaiye ekipleri seferber oldu.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Akçaabat Grup Amirliği, özel gereksinimli 13 yaşındaki Murat Kanbir için özel bir tatbikat düzenledi. İtfaiye araç ve ekipmanlarına hayranlık duyan ve babasıyla birlikte sık sık itfaiye birimlerini ziyaret eden Murat, bu kez de hayallerini gerçekleştiren etkinlikle unutulmaz bir gün yaşadı. İtfaiye personeli, araç ve ekipmanlar hakkında detaylı bilgiler verdikleri Murat ile birlikte, yanan bir aracı söndürme senaryosu tatbik etti. Büyük mutluluk yaşayan özel çocuk, itfaiyeci ağabeylerine teşekkür ederek yeniden ziyarete geleceğini söyledi.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde özel gereksinimli Murat Kanbir’in hayallerini gerçekleştirmek için İtfaiye ekipleri seferber oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Akçaabat Grup Amirliği, özel gereksinimli 13 yaşındaki Murat Kanbir için özel bir tatbikat düzenledi. İtfaiye araç ve ekipmanlarına hayranlık duyan ve babasıyla birlikte sık sık itfaiye birimlerini ziyaret eden Murat, bu kez de hayallerini gerçekleştiren etkinlikle unutulmaz bir gün yaşadı.

İtfaiye personeli, araç ve ekipmanlar hakkında detaylı bilgiler verdikleri Murat ile birlikte, yanan bir aracı söndürme senaryosu tatbik etti. Büyük mutluluk yaşayan özel çocuk, itfaiyeci ağabeylerine teşekkür ederek yeniden ziyarete geleceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.