Bulancak Emniyet Müdürü Özdemir, göreve başladı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 26.08.2024 - 14:07, Güncelleme: 26.08.2024 - 17:01 3890 kez okundu.
 

Bulancak Emniyet Müdürü Özdemir, göreve başladı

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Evren Özdemir göreve başladı.
Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu’nun emekliye ayrılması ile Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Müdür Özdemir’e gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yıldız, yeni görevinde Müdür Özdemir’e başarılar dilerken, Müdür Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müdür Özdemir’in göreve başlamasıyla ilçe genelinde trafik ve asayiş denetimlerinin artarak vatandaşların huzur ve refahı için mücadele edileceği öğrenildi.
Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Evren Özdemir göreve başladı.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu’nun emekliye ayrılması ile Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Müdür Özdemir’e gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yıldız, yeni görevinde Müdür Özdemir’e başarılar dilerken, Müdür Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Müdür Özdemir’in göreve başlamasıyla ilçe genelinde trafik ve asayiş denetimlerinin artarak vatandaşların huzur ve refahı için mücadele edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.