Başkan Sıbıç: Daha yaşanabilir bir Bulancak için adım adım

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 27.08.2024 - 10:14, Güncelleme: 27.08.2024 - 11:29 7001 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç: Daha yaşanabilir bir Bulancak için adım adım

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Daha iyi daha yaşanır bir Bulancak için şehrin her yerine dokunacağız” diyerek,
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Duacıoğlu, Ucarlı ve Şemsettin Mahallelerinde yürütülen bağlantı yolları iyileştirme ve betonlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden detaylı bilgi aldı.  Başkan Sıbıç, “Çalışmalar kapsamında, Duacıoğlu, Ucarlı ve Şemsettin Mahallelerimizi birbirine bağlayan ara yollarımızı daha güvenli ve uzun ömürlü hale getirmek için titizlikle çalışıyoruz. Öncelikli olarak yolların alt yapı ve zemin iyileştirmelerini yapıyoruz. İyileştirme çalışmalarının ardından betonlamalarını da yaparak en hızlı şekilde çalışmalarımızı bitirerek, vatandaşlarımıza daha rahat, güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı sunmuş olacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Çalışmalarımız Bulancak’ın her noktasında durmaksızın devam edecek” dedi.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Daha iyi daha yaşanır bir Bulancak için şehrin her yerine dokunacağız” diyerek,

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Duacıoğlu, Ucarlı ve Şemsettin Mahallelerinde yürütülen bağlantı yolları iyileştirme ve betonlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden detaylı bilgi aldı. 

Başkan Sıbıç, “Çalışmalar kapsamında, Duacıoğlu, Ucarlı ve Şemsettin Mahallelerimizi birbirine bağlayan ara yollarımızı daha güvenli ve uzun ömürlü hale getirmek için titizlikle çalışıyoruz. Öncelikli olarak yolların alt yapı ve zemin iyileştirmelerini yapıyoruz. İyileştirme çalışmalarının ardından betonlamalarını da yaparak en hızlı şekilde çalışmalarımızı bitirerek, vatandaşlarımıza daha rahat, güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı sunmuş olacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Çalışmalarımız Bulancak’ın her noktasında durmaksızın devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.