Manisa polisi uyuşturuculara göz açtırmıyor

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 27.08.2024 - 11:27, Güncelleme: 27.08.2024 - 11:27 2352 kez okundu.
 

Manisa polisi uyuşturuculara göz açtırmıyor

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,
 Akhisar NSM Büro Amirliği görevlileri Akhisar/TCK 188 Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapanlarla ilgili denetimlerini  aralıksız sürdürüyor ve halkı zehirlemeye çalışanlara darbe üstüne darbe indiriyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Akhisar NSM Büro Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmalar kapsamında Hacı İshak Mahallesinde  bulunan 2 İkamette, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Personeli ile birlikte yapılan aramada; 31.304 Adet LYRİCA 300 Mg ibareli SENTETİK ECZA, 165 Adet Extacy Hap, ele geçirildi. Olayda şüpheli; Ç.K.(1993/Akhisar) V. S.(2001/Akhisar) Şüpheli her 2 şahıs  24.08.2024 günü  gözaltına alınmış ve ertesi günü çıkarıldıkları mahkemede, adli mercilerce tutuklandılar.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,

 Akhisar NSM Büro Amirliği görevlileri Akhisar/TCK 188 Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapanlarla ilgili denetimlerini  aralıksız sürdürüyor ve halkı zehirlemeye çalışanlara darbe üstüne darbe indiriyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Akhisar NSM Büro Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmalar kapsamında Hacı İshak Mahallesinde  bulunan 2 İkamette, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Personeli ile birlikte yapılan aramada;

31.304 Adet LYRİCA 300 Mg ibareli SENTETİK ECZA,

165 Adet Extacy Hap, ele geçirildi.

Olayda şüpheli;

Ç.K.(1993/Akhisar) V. S.(2001/Akhisar)

Şüpheli her 2 şahıs  24.08.2024 günü  gözaltına alınmış ve ertesi günü çıkarıldıkları mahkemede, adli mercilerce tutuklandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.