Resim kursunu bitirdiler, hediyeleri kaptılar

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 31.08.2024 - 15:10, Güncelleme: 31.08.2024 - 15:10 3966 kez okundu.
 

Resim kursunu bitirdiler, hediyeleri kaptılar

İzmir, Karşıyaka ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi, Muhtarı Hanımşah Han’ın semtinde bulunan deki çocukların tatilini değerlendirmek için açtığı resim kursunu bitiren öğrencilere bitirme belgeleri, ödül olarak kitap verildi.
Mahallesindeki 8- 14 yaş aralığındaki çocukların yaz tatilini değerlendirmeleri için resim kursu açtıklarını belirten Muhtar Han; “Çocuklarımızın yaz tatilinde mutlu, verimli ve kaliteli zaman geçirmeleri, kendi gelişimlerine katkı sağlamaları için, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarlığı olarak 8- 14 yaş aralığındaki çocuklarımız için resim kursu açtık. Bugün tatil boyunca kursa devam eden ve bitiren çocuklarımıza belgelerini ve ödül olarak kitaplarını verdik” Belediye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile Kemal Anadol Mahalle Merkezinde, emekli resim öğretmeni Aydan Güler rehberliğinde düzenlenen iki ay süren resim kursuna 45 öğrenci katıldı. Kursun sonunda öğrenci Anıl Demirçinik’in Muhtar Han için yaptığı resmi Muhtar Han’a verirken duygulu anlar yaşandı.
İzmir, Karşıyaka ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi, Muhtarı Hanımşah Han’ın semtinde bulunan deki çocukların tatilini değerlendirmek için açtığı resim kursunu bitiren öğrencilere bitirme belgeleri, ödül olarak kitap verildi.

Mahallesindeki 8- 14 yaş aralığındaki çocukların yaz tatilini değerlendirmeleri için resim kursu açtıklarını belirten Muhtar Han; “Çocuklarımızın yaz tatilinde mutlu, verimli ve kaliteli zaman geçirmeleri, kendi gelişimlerine katkı sağlamaları için, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarlığı olarak 8- 14 yaş aralığındaki çocuklarımız için resim kursu açtık. Bugün tatil boyunca kursa devam eden ve bitiren çocuklarımıza belgelerini ve ödül olarak kitaplarını verdik”

Belediye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile Kemal Anadol Mahalle Merkezinde, emekli resim öğretmeni Aydan Güler rehberliğinde düzenlenen iki ay süren resim kursuna 45 öğrenci katıldı.

Kursun sonunda öğrenci Anıl Demirçinik’in Muhtar Han için yaptığı resmi Muhtar Han’a verirken duygulu anlar yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.