Fuhuş operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 02.09.2024 - 09:43, Güncelleme: 02.09.2024 - 10:43 2064 kez okundu.
 

Fuhuş operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

Düzce’de düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Konuralp bölgesi Şehit Murat Demir Mahallesi’ndeki iki adreste fuhuş yapıldığının tespit edilmesi üzerine, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan A.H. ve O.T, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları Düzce Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Öte yandan, tutuklanan zanlıların sosyal medya ve banka hesapları incelenerek olayla ilgili olduğu tespit edilen firari şüpheli İ.D’nin ise gözaltına alınarak mevcuden hazır edilmesi için Cizre Cumhuriyet Başsavcılığına talimat yazıldı.
Düzce’de düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Konuralp bölgesi Şehit Murat Demir Mahallesi’ndeki iki adreste fuhuş yapıldığının tespit edilmesi üzerine, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler operasyon düzenledi.

Operasyonda yakalanan A.H. ve O.T, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları Düzce Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan, tutuklanan zanlıların sosyal medya ve banka hesapları incelenerek olayla ilgili olduğu tespit edilen firari şüpheli İ.D’nin ise gözaltına alınarak mevcuden hazır edilmesi için Cizre Cumhuriyet Başsavcılığına talimat yazıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.