Bulancak’ta Bir İlk! Özel Donanımlı Engelli Aracı Hizmete Girdi

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 02.09.2024 - 13:11, Güncelleme: 02.09.2024 - 13:11 3807 kez okundu.
 

Bulancak’ta Bir İlk! Özel Donanımlı Engelli Aracı Hizmete Girdi

Bulancak Belediyesi, sosyal sorumluluk bilinciyle vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak yenilikler sunmaya devam ediyor.
Bu kapsamda, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel donanımlı bir araç hizmete başladı. Yeni araç, engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları en aza indirmek amacıyla özel engelli rampasıyla donatıldı. Ulaşım sağlamanın ötesinde, evde sağlık ve bakım hizmetleri gibi önemli ihtiyaçları da karşılamak üzere tasarlanan bu araç, Bulancak’ta bir ilk olarak, engelli vatandaşlarımızın ulaşım ve sağlık ihtiyaçlarına en üst düzeyde çözüm sunmayı hedefliyor. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Belediye olarak, halkımızın yanında olmayı ve onlara en iyi hizmeti sunmayı sürdüreceğiz. Yeni aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bu önemli hizmetin tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.
Bulancak Belediyesi, sosyal sorumluluk bilinciyle vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak yenilikler sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel donanımlı bir araç hizmete başladı. Yeni araç, engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları en aza indirmek amacıyla özel engelli rampasıyla donatıldı. Ulaşım sağlamanın ötesinde, evde sağlık ve bakım hizmetleri gibi önemli ihtiyaçları da karşılamak üzere tasarlanan bu araç, Bulancak’ta bir ilk olarak, engelli vatandaşlarımızın ulaşım ve sağlık ihtiyaçlarına en üst düzeyde çözüm sunmayı hedefliyor.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Belediye olarak, halkımızın yanında olmayı ve onlara en iyi hizmeti sunmayı sürdüreceğiz. Yeni aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bu önemli hizmetin tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.