Görele'de satranç turnuvası düzenlendi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 06.09.2024 - 17:55, Güncelleme: 06.09.2024 - 17:56 3008 kez okundu.
 

Görele'de satranç turnuvası düzenlendi

Görele Belediyesi tarafından yaz etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.
Belediye sosyal tesislerindeki turnuvaya çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, hayatta başarılı olmanın yollarının mücadeleden geçtiğini söyledi. Çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla etkinliğin düzenlendiğini belirten Dede, şöyle konuştu: "Amacımız çocukların küçük yaşta satranca ilgisini artırmaktır. Bu anlayıştan hareketle her yıl belediye olarak yaz etkinlikleri kapsamında çocuklarımızla bir araya geliyoruz. Satranç turnuvamıza katılım sağlayan tüm çocuklarımıza ve destek veren ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum."
Görele Belediyesi tarafından yaz etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.

Belediye sosyal tesislerindeki turnuvaya çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, hayatta başarılı olmanın yollarının mücadeleden geçtiğini söyledi.

Çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla etkinliğin düzenlendiğini belirten Dede, şöyle konuştu:

"Amacımız çocukların küçük yaşta satranca ilgisini artırmaktır. Bu anlayıştan hareketle her yıl belediye olarak yaz etkinlikleri kapsamında çocuklarımızla bir araya geliyoruz. Satranç turnuvamıza katılım sağlayan tüm çocuklarımıza ve destek veren ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.