Albay Özgür Özer'den Bulancaklı Avcılara teşekkür plaketi!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 06.09.2024 - 22:25, Güncelleme: 06.09.2024 - 22:31 4958 kez okundu.
 

Albay Özgür Özer'den Bulancaklı Avcılara teşekkür plaketi!

Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Albay Özgür Özer, Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Derneğini ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi.
Albay Özer, geçtiğimiz aylarda Bulancak'ta düzenlenen Jandarmanın 185. Yıl atış müsabakaları için teşekkür etmek amacıyla Dernek Başkanı Yalçın Cürgül’e plaket takdim etti.  Ziyaret sırasında Albay Özer, derneğin faaliyetlerini takdirle karşıladığını belirterek, atış müsabakasının düzenlenmesinde emeği geçen tüm üyelere teşekkürlerini iletti. Dernek Başkanı Yalçın Cürgül ise, "Kıymetli Albayımız Özgür Özer’in derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmasından büyük mutluluk duyduk. Düzenlediğimiz atış müsabakası nedeniyle teşekkür plaketi almaktan gurur duyuyoruz. Jandarmamızın ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olacağız" dedi.   Albay Özer'e ziyaretinde Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut'ta eşlik etti.
Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Albay Özgür Özer, Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Derneğini ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Albay Özer, geçtiğimiz aylarda Bulancak'ta düzenlenen Jandarmanın 185. Yıl atış müsabakaları için teşekkür etmek amacıyla Dernek Başkanı Yalçın Cürgül’e plaket takdim etti. 

Ziyaret sırasında Albay Özer, derneğin faaliyetlerini takdirle karşıladığını belirterek, atış müsabakasının düzenlenmesinde emeği geçen tüm üyelere teşekkürlerini iletti. Dernek Başkanı Yalçın Cürgül ise, "Kıymetli Albayımız Özgür Özer’in derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmasından büyük mutluluk duyduk. Düzenlediğimiz atış müsabakası nedeniyle teşekkür plaketi almaktan gurur duyuyoruz. Jandarmamızın ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olacağız" dedi.

 

Albay Özer'e ziyaretinde Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut'ta eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.