Narin'in cansız bedeni toprağa verildi! Tabutuna gelinlik koyuldu

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 09.09.2024 - 12:05, Güncelleme: 09.09.2024 - 12:05 3063 kez okundu.
 

Narin'in cansız bedeni toprağa verildi! Tabutuna gelinlik koyuldu

Türkiye, 8 yaşındaki Narin'in ölümüne ilişkin gelişmeleri yakından takip ediyor. Narin’in cansız bedeni, ağabeyi Baran Güran’a teslim edildi.
Cenaze, Narin’in köyü yerine komşu köy Batı Karakoç'tan kaldırıldı. Tabuta konulan beyaz çocuk gelinliği, görenleri derinden etkiledi. Cenaze, Narin’in kendi köyü Tavşantepe’ye defnedildi. Cenaze Töreni ve Detaylar Diyarbakır’da 19 gün süren arama sonrası cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenaze namazı sonrası Narin, günlerce arama yapılan köye defnedildi. Tabuta konulan gelinlik ise izleyenlerin gözyaşlarını artırdı. Komşu Köyden Kaldırıldı Narin’in cenazesi, ağabeyi Baran Güran’a teslim edildikten sonra, yaklaşık 1 kilometre mesafedeki Batı Karakoç Köyü’ndeki camiye götürüldü. Cenaze namazında imam, "Bu yavrumuzun cenazesini kılıyoruz; vicdanımızı ve insanlığımızı yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor" diyerek duygu dolu anlara neden oldu. Soruşturma ve Gözaltılar 21 Ağustos’ta kaybolan ve 7 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve Narin’in amcası S.G. 2 Eylül’de tutuklandı. Ayrıca, Narin’in ailesinden toplam 24 kişi gözaltına alındı. Vali Açıklama Yaptı Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran’ın cesedinin, öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konulup dere kenarına bırakıldığını, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatıldığını açıkladı. Soruşturma, Narin’in ölümüne neden olan olayları aydınlatmak için sürüyor.  
Türkiye, 8 yaşındaki Narin'in ölümüne ilişkin gelişmeleri yakından takip ediyor. Narin’in cansız bedeni, ağabeyi Baran Güran’a teslim edildi.

Cenaze, Narin’in köyü yerine komşu köy Batı Karakoç'tan kaldırıldı. Tabuta konulan beyaz çocuk gelinliği, görenleri derinden etkiledi. Cenaze, Narin’in kendi köyü Tavşantepe’ye defnedildi.

Cenaze Töreni ve Detaylar

Diyarbakır’da 19 gün süren arama sonrası cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenaze namazı sonrası Narin, günlerce arama yapılan köye defnedildi. Tabuta konulan gelinlik ise izleyenlerin gözyaşlarını artırdı.

Komşu Köyden Kaldırıldı

Narin’in cenazesi, ağabeyi Baran Güran’a teslim edildikten sonra, yaklaşık 1 kilometre mesafedeki Batı Karakoç Köyü’ndeki camiye götürüldü. Cenaze namazında imam, "Bu yavrumuzun cenazesini kılıyoruz; vicdanımızı ve insanlığımızı yeniden gözden geçirmemiz gerekiyor" diyerek duygu dolu anlara neden oldu.

Soruşturma ve Gözaltılar

21 Ağustos’ta kaybolan ve 7 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve Narin’in amcası S.G. 2 Eylül’de tutuklandı. Ayrıca, Narin’in ailesinden toplam 24 kişi gözaltına alındı.

Vali Açıklama Yaptı

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran’ın cesedinin, öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konulup dere kenarına bırakıldığını, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatıldığını açıkladı. Soruşturma, Narin’in ölümüne neden olan olayları aydınlatmak için sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.