Giresun Çözüm Akademi Lisesi müdürlüğüne Bıçakçı getirildi

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 09.09.2024 - 17:57, Güncelleme: 09.09.2024 - 18:12 4226 kez okundu.
 

Giresun Çözüm Akademi Lisesi müdürlüğüne Bıçakçı getirildi

Giresun’da, Çözüm Akademi Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı ile kapılarını açıyor. Giresun Fen Lisesi müdürü iken emekliliğe ayrılan Azmi Bıçakçı Giresun Çözüm Akademi Lisesi Müdürü oldu.
Müdür Bıçakçı; “Giresun’da eğitim öğretim kalitesini daha yükseklere çıkartmak için, branşlarında tecrübeli ve başarılı öğretmen kadromuzla bizde varız” dedi. Giresun Atatürk Lisesi, Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi, Giresun Turizm Otelcilik Lisesi, Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi ve son olarak Giresun Fen Lisesi Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra emekli olan Azmi Bıçakçı, çok severek yaptığı öğretmenlik mesleğinden kopmadı. Giresun’un 4’üncü özel lisesi olan Çözüm Akademi Lisesi müdürlüğü görevine getirilen Bıçakçı düzenlediği basın toplantısında, Giresun merkez Aksu Mahallesi’nde faaliyete başlayan lise hakkında bilgilendirme yaptı. 324 öğrenci kapasiteli Çözüm Akademi Lisesi’nin 9 Eylül Pazartesi günü eğitim öğretime başlayacağını belirten Bıçakçı, “Öğrencilerimizin her türlü akademik ihtiyacına en üst düzeyde cevap verecek okulumuz aynı zamanda spor, sanat ve kültürel faaliyetleri destekleyerek, sosyal etkinliklerde etkin rol alacaktır. Okulumuz okullar bölgesi lokasyonu olan Aksu Mahallesi’ndedir. Okulumuzun toplam kapasitesi 324 öğrencidir. 16 sınıfımız azami 20-24 kişiden oluşmaktadır. Çözüm Anadolu Lisesi bir eğitim öğretim yuvası kadar öğrencilerimiz için bir yaşam alanıdır. Tüm öğrencilerimize Çözüm Anadolu Lisesi öğrencisi olmanın gururunu yaşatmak istiyoruz” diye konuştu. Türkiye’de son 5 yılda özel okul sayısının 10 kat, özel okul öğrenci sayısı ise 12 kat arttığına dikkat çeken Bıçakçı, “Dolaysıyla bu alanda rekabet vardır. Buyurun yarışalım. Öğrencilerimize Çözüm Anadolu Lisesi’nde idealist, yetkin ve seviyle yoğrulmuş öğretmenler tarafından hizmet verilecektir” ifadelerini kullandı.
Giresun’da, Çözüm Akademi Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı ile kapılarını açıyor. Giresun Fen Lisesi müdürü iken emekliliğe ayrılan Azmi Bıçakçı Giresun Çözüm Akademi Lisesi Müdürü oldu.

Müdür Bıçakçı; “Giresun’da eğitim öğretim kalitesini daha yükseklere çıkartmak için, branşlarında tecrübeli ve başarılı öğretmen kadromuzla bizde varız” dedi.

Giresun Atatürk Lisesi, Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi, Giresun Turizm Otelcilik Lisesi, Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi ve son olarak Giresun Fen Lisesi Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra emekli olan Azmi Bıçakçı, çok severek yaptığı öğretmenlik mesleğinden kopmadı.

Giresun’un 4’üncü özel lisesi olan Çözüm Akademi Lisesi müdürlüğü görevine getirilen Bıçakçı düzenlediği basın toplantısında, Giresun merkez Aksu Mahallesi’nde faaliyete başlayan lise hakkında bilgilendirme yaptı.

324 öğrenci kapasiteli Çözüm Akademi Lisesi’nin 9 Eylül Pazartesi günü eğitim öğretime başlayacağını belirten Bıçakçı, “Öğrencilerimizin her türlü akademik ihtiyacına en üst düzeyde cevap verecek okulumuz aynı zamanda spor, sanat ve kültürel faaliyetleri destekleyerek, sosyal etkinliklerde etkin rol alacaktır. Okulumuz okullar bölgesi lokasyonu olan Aksu Mahallesi’ndedir. Okulumuzun toplam kapasitesi 324 öğrencidir. 16 sınıfımız azami 20-24 kişiden oluşmaktadır. Çözüm Anadolu Lisesi bir eğitim öğretim yuvası kadar öğrencilerimiz için bir yaşam alanıdır. Tüm öğrencilerimize Çözüm Anadolu Lisesi öğrencisi olmanın gururunu yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

Türkiye’de son 5 yılda özel okul sayısının 10 kat, özel okul öğrenci sayısı ise 12 kat arttığına dikkat çeken Bıçakçı, “Dolaysıyla bu alanda rekabet vardır. Buyurun yarışalım. Öğrencilerimize Çözüm Anadolu Lisesi’nde idealist, yetkin ve seviyle yoğrulmuş öğretmenler tarafından hizmet verilecektir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.