Din Adamı Ümit Güler, Tek Başına Vakıf Gibi Çalışıyor!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 09.09.2024 - 18:03, Güncelleme: 09.09.2024 - 18:08 4710 kez okundu.
 

Din Adamı Ümit Güler, Tek Başına Vakıf Gibi Çalışıyor!

Bulancak sevilen din adamlarından biri olan Giresun Müftülüğü Murakıbı Ümit Güler, göreve başladığı ilk günden bu yana yürüttüğü...
Hayır çalışmalarıyla halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. Güler, kendi imkânlarıyla hayırseverleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturarak büyük bir sosyal sorumluluk örneği sergiliyor. Yaptığı hayırları numaralandırarak kaydeden Güler, son olarak ‘Varan 1.640’ başlığı altında önemli bir yardımı daha kamuoyuna duyurdu. Son hayır çalışmasında, ‘Avrupalı isimsiz Hatice’ lakaplı bir hayırseverin yaptığı bağışlarla toplamda 50 öğrencinin eğitim masrafları karşılandı. Güler, Hayırsever vatandaşın yaptığı yardımlardan ilkini hafız olan Enes ve Ensar’a ulaştırarak, büyük bir sosyal sorumluluk örneği gösterdi. Ümit Güler, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Avrupalı isimsiz Hatice lakaplı Hacı ablamız, hafız öğrencilerimiz Enes ve Ensar’a yeni okul dönemi için tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yardımda bulundu. Rabbim bu hayırlı niyetini kabul eylesin. Annesine, babasına, eşine ve tüm geçmişlerine rahmet olsun. Mekânları cennet olsun. Rabbim bu güzel insanı ve sevdiklerini her türlü kaza ve beladan korusun inşallah” ifadelerini kullandı. Güler, hayırseverlerin katkılarıyla yürüttüğü çalışmalarla toplumda farkındalık oluşturmayı sürdürüyor.
Bulancak sevilen din adamlarından biri olan Giresun Müftülüğü Murakıbı Ümit Güler, göreve başladığı ilk günden bu yana yürüttüğü...

Hayır çalışmalarıyla halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. Güler, kendi imkânlarıyla hayırseverleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturarak büyük bir sosyal sorumluluk örneği sergiliyor. Yaptığı hayırları numaralandırarak kaydeden Güler, son olarak ‘Varan 1.640’ başlığı altında önemli bir yardımı daha kamuoyuna duyurdu.

Son hayır çalışmasında, ‘Avrupalı isimsiz Hatice’ lakaplı bir hayırseverin yaptığı bağışlarla toplamda 50 öğrencinin eğitim masrafları karşılandı. Güler, Hayırsever vatandaşın yaptığı yardımlardan ilkini hafız olan Enes ve Ensar’a ulaştırarak, büyük bir sosyal sorumluluk örneği gösterdi.

Ümit Güler, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Avrupalı isimsiz Hatice lakaplı Hacı ablamız, hafız öğrencilerimiz Enes ve Ensar’a yeni okul dönemi için tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yardımda bulundu. Rabbim bu hayırlı niyetini kabul eylesin. Annesine, babasına, eşine ve tüm geçmişlerine rahmet olsun. Mekânları cennet olsun. Rabbim bu güzel insanı ve sevdiklerini her türlü kaza ve beladan korusun inşallah” ifadelerini kullandı.

Güler, hayırseverlerin katkılarıyla yürüttüğü çalışmalarla toplumda farkındalık oluşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.