Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Özdemir’den Yıldız Haber’e İade-i Ziyaret

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 12.09.2024 - 17:11, Güncelleme: 12.09.2024 - 17:11 3302 kez okundu.
 

Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Özdemir’den Yıldız Haber’e İade-i Ziyaret

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atanan Ahmet Evren Özdemir, göreve başlamasının ardından ilçede ziyaretlere başladı.
Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu’nun emekliye ayrılmasıyla görevi devralan Müdür Özdemir, Yıldız Haber’e iade-i ziyaret gerçekleştirerek, gazetemizin imtiyaz sahibi Ali Yıldız, Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ve Haber Müdürü Samet Yıldız ile bir araya geldi. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen görüşmede, Özdemir, Bulancak ilçesinde trafik ve asayiş denetimlerinin sıkılaştırılacağını ve vatandaşların huzur ve refahı için çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı. Özellikle, yüksek ses çıkartan ve çevreyi rahatsız eden araçlara karşı yaptırımların uygulanacağı ve bu konuda halkın şikayetlerini iletmesinin önemine dikkat çekti.  
Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atanan Ahmet Evren Özdemir, göreve başlamasının ardından ilçede ziyaretlere başladı.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu’nun emekliye ayrılmasıyla görevi devralan Müdür Özdemir, Yıldız Haber’e iade-i ziyaret gerçekleştirerek, gazetemizin imtiyaz sahibi Ali Yıldız, Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız ve Haber Müdürü Samet Yıldız ile bir araya geldi.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen görüşmede, Özdemir, Bulancak ilçesinde trafik ve asayiş denetimlerinin sıkılaştırılacağını ve vatandaşların huzur ve refahı için çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı. Özellikle, yüksek ses çıkartan ve çevreyi rahatsız eden araçlara karşı yaptırımların uygulanacağı ve bu konuda halkın şikayetlerini iletmesinin önemine dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.