Bulancak'ın yakından tanıdığı Şenol Güneş’in ücreti dudak uçuklattı!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 13.09.2024 - 13:38, Güncelleme: 13.09.2024 - 13:38 4928 kez okundu.
 

Bulancak'ın yakından tanıdığı Şenol Güneş’in ücreti dudak uçuklattı!

Trabzonspor'un beşinci kez teknik direktörlüğünü üstlenen Güneş’in yıllık ücreti açıklandı. Trabzonspor'a sık sık gelen ve camiayı yeniden birleştiren Güneş...
Geçtiğimiz günlerde basın toplantısında Beşiktaşlı olduğu yönündeki iddiaları da çürütmüştü. İmza töreninde, “Boş mukaveleye imza attım” açıklamasıyla dikkat çeken Güneş’in sözleşme detayları merak konusuydu. Trabzonspor'un Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) bildirimi ile Şenol Güneş’in sözleşme detayları açıklandı. Güneş’in Trabzonspor ile 2+1 yıllık bir kontrat imzaladığı öğrenildi. İmza töreninde Şenol Güneş, “İmzayı bugün attık. İmzayı da boş mukaveleye attık. İmza atmak önemli değil. İmzayı sizlerin önünde attık” demişti. Şenol Güneş, ilk yıl Trabzonspor'dan 50 milyon TL alacak. İzleyen yıllarda ise, önceki sezon ödenen ücrete, %40 oranını geçmeyecek şekilde, (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılacak. Bu artış, sözleşmenin ikinci ve üçüncü yıllarındaki ücretlerin belirlenmesinde etkili olacak.  
Trabzonspor'un beşinci kez teknik direktörlüğünü üstlenen Güneş’in yıllık ücreti açıklandı. Trabzonspor'a sık sık gelen ve camiayı yeniden birleştiren Güneş...

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısında Beşiktaşlı olduğu yönündeki iddiaları da çürütmüştü. İmza töreninde, “Boş mukaveleye imza attım” açıklamasıyla dikkat çeken Güneş’in sözleşme detayları merak konusuydu.

Trabzonspor'un Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) bildirimi ile Şenol Güneş’in sözleşme detayları açıklandı. Güneş’in Trabzonspor ile 2+1 yıllık bir kontrat imzaladığı öğrenildi. İmza töreninde Şenol Güneş, “İmzayı bugün attık. İmzayı da boş mukaveleye attık. İmza atmak önemli değil. İmzayı sizlerin önünde attık” demişti.

Şenol Güneş, ilk yıl Trabzonspor'dan 50 milyon TL alacak. İzleyen yıllarda ise, önceki sezon ödenen ücrete, %40 oranını geçmeyecek şekilde, (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılacak. Bu artış, sözleşmenin ikinci ve üçüncü yıllarındaki ücretlerin belirlenmesinde etkili olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.