Giresun’da zabıta ekipleri okul kantinlerini denetledi

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 13.09.2024 - 14:24, Güncelleme: 13.09.2024 - 14:32 3160 kez okundu.
 

Giresun’da zabıta ekipleri okul kantinlerini denetledi

Giresun Belediyesi zabıta ekipleri, öğrencilerin sağlığını korumak ve kantinlerdeki hijyen standartlarını artırmak amacıyla okullarda kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.
Denetimler, şehir genelindeki çeşitli okullardaki kantinlerde yapıldı ve kantinlerin genel hijyen durumu, gıda maddelerinin son kullanma tarihleri gibi kriterler değerlendirildi. Gerçekleştirilen denetimlerin öğrencilerin sağlığının ön planda tutularak yapıldığı ifade edilirken, ekipler denetimlerde tespit edilen eksiklikleri not aldı ve işletmecilere gerekli uyarılarda bulundu. Denetimlerle, okul kantinlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortam sağlamak, öğrencilere kaliteli gıda sunmak ve gıda güvenliği konusunda standartları yükseltmek gibi durumların hedeflendiği bildirildi. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, öğrencilerin sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarak, kantinlerdeki standartların sürekli olarak iyileştirilmesi için denetimlerin devam edeceğini açıkladı.
Giresun Belediyesi zabıta ekipleri, öğrencilerin sağlığını korumak ve kantinlerdeki hijyen standartlarını artırmak amacıyla okullarda kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Denetimler, şehir genelindeki çeşitli okullardaki kantinlerde yapıldı ve kantinlerin genel hijyen durumu, gıda maddelerinin son kullanma tarihleri gibi kriterler değerlendirildi.

Gerçekleştirilen denetimlerin öğrencilerin sağlığının ön planda tutularak yapıldığı ifade edilirken, ekipler denetimlerde tespit edilen eksiklikleri not aldı ve işletmecilere gerekli uyarılarda bulundu.

Denetimlerle, okul kantinlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortam sağlamak, öğrencilere kaliteli gıda sunmak ve gıda güvenliği konusunda standartları yükseltmek gibi durumların hedeflendiği bildirildi.

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, öğrencilerin sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarak, kantinlerdeki standartların sürekli olarak iyileştirilmesi için denetimlerin devam edeceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.