Bulancak Anadolu Lisesi'nin iftihar köşesine yoğun ilgi

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 16.09.2024 - 16:48, Güncelleme: 16.09.2024 - 16:58 3818 kez okundu.
 

Bulancak Anadolu Lisesi'nin iftihar köşesine yoğun ilgi

Bulancak Anadolu Lisesi’nde iftihar köşesi her geçen gün yoğun ilgi görüyor.
Okula gelen mezun öğrenciler, veliler ve misafirler anılarını tazelemek adına günün hatırasına bir kare resim çektiriyorlar. Okulun sevilen Almanca öğretmeni aynı zamanda Voleybol antrenörlüğü de yapan Alper Bektaş öğretmenin oluşumunda öncülük ettiği köşe yoğun ilgi görüyor. Ayrıca okulda 100. yıl için tasarlanmış iftihar köşesi var. Okulun başarılı Müdür Cavit Hendekçi; “Mezun öğrencilerimiz, velilerimiz ve misafirlerimizin iftihar köşemize ilgi ve alakaları her geçen gün artıyor. Bu konuda okulumuz öğretmeni Alper hocamı tebrik ediyorum. Son olarak iftihar köşemizin tasarımlarında da emekleri olan değerli mezun öğrencilerimizden Emin, Hacer, Yazgı, Tuana ve Sedanur da öğretmenimiz Alper Hocamla birlikte iftihar köşemizde yerlerini aldılar. Ballı’yız, baldayız” dedi.
Bulancak Anadolu Lisesi’nde iftihar köşesi her geçen gün yoğun ilgi görüyor.

Okula gelen mezun öğrenciler, veliler ve misafirler anılarını tazelemek adına günün hatırasına bir kare resim çektiriyorlar. Okulun sevilen Almanca öğretmeni aynı zamanda Voleybol antrenörlüğü de yapan Alper Bektaş öğretmenin oluşumunda öncülük ettiği köşe yoğun ilgi görüyor.

Ayrıca okulda 100. yıl için tasarlanmış iftihar köşesi var. Okulun başarılı Müdür Cavit Hendekçi; “Mezun öğrencilerimiz, velilerimiz ve misafirlerimizin iftihar köşemize ilgi ve alakaları her geçen gün artıyor. Bu konuda okulumuz öğretmeni Alper hocamı tebrik ediyorum. Son olarak iftihar köşemizin tasarımlarında da emekleri olan değerli mezun öğrencilerimizden Emin, Hacer, Yazgı, Tuana ve Sedanur da öğretmenimiz Alper Hocamla birlikte iftihar köşemizde yerlerini aldılar. Ballı’yız, baldayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.