Giresun'da Erimez Kulakkaya yoluna 89 milyon ödenek

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 16.09.2024 - 17:31, Güncelleme: 16.09.2024 - 17:36 2886 kez okundu.
 

Giresun'da Erimez Kulakkaya yoluna 89 milyon ödenek

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, Erimez Kulakkaya yoluna 89 milyon afet ödeneği tahsis edildiğini açıkladı.
Milletvekili Temür, yaptığı açıklamada, “Giresun Merkez Erimez Kulakkaya yolu üzerinde 2020 yılında meydana gelen sel afetinin verdiği zararları gidermek için gerekli çalışmalar yapılmıştı. Ancak ödenek eksikliğinden dolayı geriye kalan kısımlarda eksiklikler bulunmaktaydı. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanımız Sayın Okay Memiş ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda geride kalan kısmın yapımı için ödenek sözünü almıştık. Erimez Kulakkaya yoluna 89 milyon afet ödeneği tahsisi yapılmıştır. İnşallah bölgedeki tüm afet noktalarının imalatı yapılacaktır. Yapılacak olan bu çalışmaların bölgemize halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'ya, AFAD Başkanımız Sayın Okay Memiş’e hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, Erimez Kulakkaya yoluna 89 milyon afet ödeneği tahsis edildiğini açıkladı.

Milletvekili Temür, yaptığı açıklamada, “ Giresun Merkez Erimez Kulakkaya yolu üzerinde 2020 yılında meydana gelen sel afetinin verdiği zararları gidermek için gerekli çalışmalar yapılmıştı. Ancak ödenek eksikliğinden dolayı geriye kalan kısımlarda eksiklikler bulunmaktaydı. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanımız Sayın Okay Memiş ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda geride kalan kısmın yapımı için ödenek sözünü almıştık. Erimez Kulakkaya yoluna 89 milyon afet ödeneği tahsisi yapılmıştır. İnşallah bölgedeki tüm afet noktalarının imalatı yapılacaktır. Yapılacak olan bu çalışmaların bölgemize halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'ya, AFAD Başkanımız Sayın Okay Memiş’e hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.