Yazar ve şairler kitap günlerinde Bulancak’ta buluştu

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 16.09.2024 - 17:48, Güncelleme: 16.09.2024 - 17:53 3112 kez okundu.
 

Yazar ve şairler kitap günlerinde Bulancak’ta buluştu

Bulancak Belediyesi, kültür ve sanat belediyeciliği adına önemli bir etkinliğe imza atarak Bulancak Kitap Günleri'ni başlattı.
16 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayan Bulancak Kitap Günleri, Bulancak Sahil Park alanında yazarlar ve okurlar bir araya gelecek.  Bulancak kitap günlerinde Giresunlu ve Bulancaklı çok sayıda yazar ve şair okurlarla tanışma ve sohbet etme fırsatı bulunmuş olacak. 18 Eylül Çarşamba akşamına kadar devam edecek Bulancak Kitap Günleri’nde, 30 yazar ve onların yüzlerce kitabını okurlarla bir araya getirilecek. 12:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan bu etkinlik, kültür ve sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve kültür işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Ayşegül Erdoğan’ın öncülüğünde düzenlenen Bulancak Kitap Günleri’nin açılışına Belediye Başkan Vekili Rahman Aybar, Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan birlikte katılarak, yazar ve şairlere teşekkür ederek, bir süre sohbet etti. Tek tek yazar ve şairler ile sohbet eden Başkan Vekili Aybar Ve Başkan Yardımcısı Erdoğan kitapları da inceledi.  ‘Bulancak Kitap Günleri’ne Giresun ve Bulancaklı olan Ferhat Günaydın, Hatice Satgun, İsmail Güçtaş, Pelin Elmalı, Ümran Turgut, Bahri Karapıçak, Serdar Kara, Ali Algün, Hurşit Köse, Fazıl Özden, Mustafa Yıldız, Nihat Öztürk, Mustafa Duman, Haşim Elkaya, Serkan Kayacık, Mustafa Onur Ustaoğlu, K. Yılmaz Genç, Ayşe Okur, Gülşen Gaffaroğlu, Asım İnan, Ayhan Aydın, Mehmet Soydemir, Hasan Gündoğdu, Murat Bayrak, Olgun Albayrak, Mehmet Yılmaz, Müşerref Kaya, Kurtuluş Yılmaz, Sedat Delioğlu, Zehra Kemaloğlu eserleri ile okurlarıyla üç gün boyunca bir araya gelecek.
Bulancak Belediyesi, kültür ve sanat belediyeciliği adına önemli bir etkinliğe imza atarak Bulancak Kitap Günleri'ni başlattı.

16 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayan Bulancak Kitap Günleri, Bulancak Sahil Park alanında yazarlar ve okurlar bir araya gelecek.  Bulancak kitap günlerinde Giresunlu ve Bulancaklı çok sayıda yazar ve şair okurlarla tanışma ve sohbet etme fırsatı bulunmuş olacak.

18 Eylül Çarşamba akşamına kadar devam edecek Bulancak Kitap Günleri’nde, 30 yazar ve onların yüzlerce kitabını okurlarla bir araya getirilecek. 12:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan bu etkinlik, kültür ve sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve kültür işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Ayşegül Erdoğan’ın öncülüğünde düzenlenen Bulancak Kitap Günleri’nin açılışına Belediye Başkan Vekili Rahman Aybar, Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan birlikte katılarak, yazar ve şairlere teşekkür ederek, bir süre sohbet etti.

Tek tek yazar ve şairler ile sohbet eden Başkan Vekili Aybar Ve Başkan Yardımcısı Erdoğan kitapları da inceledi. 

‘Bulancak Kitap Günleri’ne Giresun ve Bulancaklı olan Ferhat Günaydın, Hatice Satgun, İsmail Güçtaş, Pelin Elmalı, Ümran Turgut, Bahri Karapıçak, Serdar Kara, Ali Algün, Hurşit Köse, Fazıl Özden, Mustafa Yıldız, Nihat Öztürk, Mustafa Duman, Haşim Elkaya, Serkan Kayacık, Mustafa Onur Ustaoğlu, K. Yılmaz Genç, Ayşe Okur, Gülşen Gaffaroğlu, Asım İnan, Ayhan Aydın, Mehmet Soydemir, Hasan Gündoğdu, Murat Bayrak, Olgun Albayrak, Mehmet Yılmaz, Müşerref Kaya, Kurtuluş Yılmaz, Sedat Delioğlu, Zehra Kemaloğlu eserleri ile okurlarıyla üç gün boyunca bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.