Giresun Kazıkbeli Yayla Yolu'nda Trafik Kazası! 1 Ölü, 1 Yaralı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 17.09.2024 - 16:17, Güncelleme: 17.09.2024 - 16:25 2331 kez okundu.
 

Giresun Kazıkbeli Yayla Yolu'nda Trafik Kazası! 1 Ölü, 1 Yaralı

Giresun’un Doğankent ilçesinde 17 Eylül saat 14:00 sularında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.
Olay, Doğankent Ağaçbaşı Yaylası’ndan 8 kilometre ileride, Topucak Yaylası Kazıkbeli Yayla Yolu üzerinde gerçekleşti. Kazanın ardından Gümüşhane 112 Acil Servis ekiplerine yapılan ihbar üzerine bölgeye Jandarma, Sağlık, İtfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. İhbarcının verdiği bilgiye göre, olay yerinde bir kişi hareketsiz halde bulundu ve vefat etmiş olabileceği bildirildi. Yaralı kişi ise genel durumu orta seviyede olup Tirebolu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olay yeri savcısının gelmesi beklenirken, yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın sebebi ve detayları hakkında çalışmalar devam ediyor.  
Giresun’un Doğankent ilçesinde 17 Eylül saat 14:00 sularında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Olay, Doğankent Ağaçbaşı Yaylası’ndan 8 kilometre ileride, Topucak Yaylası Kazıkbeli Yayla Yolu üzerinde gerçekleşti.

Kazanın ardından Gümüşhane 112 Acil Servis ekiplerine yapılan ihbar üzerine bölgeye Jandarma, Sağlık, İtfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. İhbarcının verdiği bilgiye göre, olay yerinde bir kişi hareketsiz halde bulundu ve vefat etmiş olabileceği bildirildi. Yaralı kişi ise genel durumu orta seviyede olup Tirebolu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yeri savcısının gelmesi beklenirken, yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın sebebi ve detayları hakkında çalışmalar devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.