Aranan 3 firari, jandarmanın operasyonuyla saklandıkları evde yakalandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 18.09.2024 - 12:01, Güncelleme: 18.09.2024 - 12:12 1547 kez okundu.
 

Aranan 3 firari, jandarmanın operasyonuyla saklandıkları evde yakalandı

Samsun'da jandarma ekiplerince aranan firari 3 hükümlü, saklandıkları evde yakalandı
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ve Suç Araştırma Timi (JASAT), uyuşturucu ile mücadele ve aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü. Ekipler, belirlenen adreslere düzenledikleri operasyonda "kasten yaralama" suçundan 15 yıl 22 ay 22 gün hapis cezası bulunan G.Y. (25), "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 17 yıl 21 gün hapis cezası bulunan R.T. (25) ile İstanbul'da hakkında yürütülen terör soruşturmasından dolayı yakalama kararı bulunan M.T'yi (23) yakaladı. G.Y. ve R.T. işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. M.T. ise dosyasının bulunduğu mahkemede hazır edilmek üzere İstanbul'a gönderildi.
Samsun'da jandarma ekiplerince aranan firari 3 hükümlü, saklandıkları evde yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ve Suç Araştırma Timi (JASAT), uyuşturucu ile mücadele ve aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü.

Ekipler, belirlenen adreslere düzenledikleri operasyonda "kasten yaralama" suçundan 15 yıl 22 ay 22 gün hapis cezası bulunan G.Y. (25), "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 17 yıl 21 gün hapis cezası bulunan R.T. (25) ile İstanbul'da hakkında yürütülen terör soruşturmasından dolayı yakalama kararı bulunan M.T'yi (23) yakaladı.

G.Y. ve R.T. işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

M.T. ise dosyasının bulunduğu mahkemede hazır edilmek üzere İstanbul'a gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.