Aranan firari bu kez kaçamadı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 19.09.2024 - 09:28, Güncelleme: 19.09.2024 - 09:28 631 kez okundu.
 

Aranan firari bu kez kaçamadı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda,
Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık, Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık, Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal, İş Yeri Dokunulmazlığını İhlal, Mala Zarar Verme ve Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçlarından 29 ayrı yakalama emriyle kesinleşmiş 43 yıl 8 ay 25 gün hapis cezasıyla aranan, evden hırsızlık olayının şüphelisi, S.D.(27),kovalamaca neticesinde yakalandı ve  gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer, Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirttiler.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda,

Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık, Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık, Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal, İş Yeri Dokunulmazlığını İhlal, Mala Zarar Verme ve Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçlarından 29 ayrı yakalama emriyle kesinleşmiş 43 yıl 8 ay 25 gün hapis cezasıyla aranan, evden hırsızlık olayının şüphelisi, S.D.(27),kovalamaca neticesinde yakalandı ve  gözaltına alındı.

İşlemleri tamamlanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.