Yeni Kararname ile Giresunlu Uğur Turan Kırklareli Valisi Oldu

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 19.09.2024 - 12:53, Güncelleme: 19.09.2024 - 12:53 1530 kez okundu.
 

Yeni Kararname ile Giresunlu Uğur Turan Kırklareli Valisi Oldu

Giresun'un Yağlıdere ilçesi, Kurucalı Köyü'nden Kırklareli'ye vali atandı. Bu önemli görev Giresun'da ve özellikle Yağlıdere'de gururla karşılandı.
19 Eylül 2024 tarihli Resmî Gazetenin 2024/321 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 16 ilin valisi değişti. Yayınlanan Resmî Gazeteye göre Eski Niksar Kaymakamı Uğur Turan Kırklareli Valisi olarak atandı. Giresun Yağlıdere’li olan Turan 1968 yılında İslam Köyünde doğdu. 1985 yılında Gümüşhane Mareşal Fevzi Çakmak Öğretmen Lisesi’nden 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1990 yılında Giresun’da Kaymakam adayı olarak başladığı meslek hayatına Tokat-Almus, Edirne-Meriç Kaymakam Vekilliği ile devam etti. Kaymakamlık Kursu’nu üstün başarı ile tamamlayan Uğur Turan, kendi isteğiyle Sivas-Ulaş Kaymakamlığına atandı. Daha sonrasında Diyabakır-Hazro, Trabzon-Yomra Kaymakamlıklarında çalıştı.    2006 yılında Niksar Kaymakamı olarak atanan Uğur Turan, Niksar’da güzel işler başardı. 2011 yılında Niksar’daki görevi son bulan Turan, ardından Gaziantep-Şahinbey Kaymakamlığı, Kütahya Vali Yardımcılığı, Turgutlu Kaymakamlığı, Başakşehir Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.   2 Temmuz 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile en son bulunduğu Başakşehir Kaymakamlığı görevinden Bursa-Gemlik Kaymakamlığı görevine atandı.
Giresun'un Yağlıdere ilçesi, Kurucalı Köyü'nden Kırklareli'ye vali atandı. Bu önemli görev Giresun'da ve özellikle Yağlıdere'de gururla karşılandı.

19 Eylül 2024 tarihli Resmî Gazetenin 2024/321 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 16 ilin valisi değişti. Yayınlanan Resmî Gazeteye göre Eski Niksar Kaymakamı Uğur Turan  Kırklareli Valisi olarak atandı.

Giresun Yağlıdere’li olan Turan 1968 yılında İslam Köyünde doğdu. 1985 yılında Gümüşhane Mareşal Fevzi Çakmak Öğretmen Lisesi’nden 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1990 yılında Giresun’da Kaymakam adayı olarak başladığı meslek hayatına Tokat-Almus, Edirne-Meriç Kaymakam Vekilliği ile devam etti. Kaymakamlık Kursu’nu üstün başarı ile tamamlayan Uğur Turan, kendi isteğiyle Sivas-Ulaş Kaymakamlığına atandı. Daha sonrasında Diyabakır-Hazro, Trabzon-Yomra Kaymakamlıklarında çalıştı.   

2006 yılında Niksar Kaymakamı olarak atanan Uğur Turan, Niksar’da güzel işler başardı. 2011 yılında Niksar’daki görevi son bulan Turan, ardından Gaziantep-Şahinbey Kaymakamlığı, Kütahya Vali Yardımcılığı, Turgutlu Kaymakamlığı, Başakşehir Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.  
2 Temmuz 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile en son bulunduğu Başakşehir Kaymakamlığı görevinden Bursa-Gemlik Kaymakamlığı görevine atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.