Bulancak’ta Gaziler Günü Yoğun Katılımla Kutlandı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 19.09.2024 - 16:13, Güncelleme: 19.09.2024 - 16:13 1883 kez okundu.
 

Bulancak’ta Gaziler Günü Yoğun Katılımla Kutlandı

19 Eylül Perşembe (bugün) Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda gaziler, protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından Gaziler Günü programı gerçekleştirildi.
Program çelenk sunma töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Gaziler Derneği Başkanı Dursun Ali Beyaz’ın yaptığı Gaziler Günü konuşması ve şiirlerin okunmasıyla devam eden program dernek ziyareti ile sürdürüldü. Gaziler Derneğine geçen Kaymakam Ünal Koç ve beraberinde ki protokol üyeleri burada bir süre gazilerle sohbet etti. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından Gaziler Öğretmenevinde kendilerine verilen yemeğe katıldı. Gaziler Günü programlarına Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’un yanı sıra Bulancak Belediye Başkan vekili Rahman Aybar, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, Bulancak ilçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve vatandaşlar katıldı.
19 Eylül Perşembe (bugün) Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda gaziler, protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından Gaziler Günü programı gerçekleştirildi.

Program çelenk sunma töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Gaziler Derneği Başkanı Dursun Ali Beyaz’ın yaptığı Gaziler Günü konuşması ve şiirlerin okunmasıyla devam eden program dernek ziyareti ile sürdürüldü.

Gaziler Derneğine geçen Kaymakam Ünal Koç ve beraberinde ki protokol üyeleri burada bir süre gazilerle sohbet etti. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından Gaziler Öğretmenevinde kendilerine verilen yemeğe katıldı.

Gaziler Günü programlarına Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’un yanı sıra Bulancak Belediye Başkan vekili Rahman Aybar, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, Bulancak ilçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.