Bulancak Deniz Kulübü kendine yeni yer mi arıyor?

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 19.09.2024 - 16:59, Güncelleme: 19.09.2024 - 16:59 3548 kez okundu.
 

Bulancak Deniz Kulübü kendine yeni yer mi arıyor?

Bulancak’ta uzun yıllardan bu yana Bulancak Belediyesi'ne ait binada faaliyet gösteren Deniz Kulübü'nün tadilata alınması akılları karıştırdı.
Geçtiğimiz aylarda hijyen gerekçesi ile kapatılan Deniz Kulübünün tadilata alınması ise diğer soruları beraberinde getirdi. Belediyenin mülkiyetinde kiracı olarak bulunan Deniz Kulübüne önceki dönem Belediye yönetimi tarafından tahliye davası açılırken, mahkeme kararının kesinleştiği bilgisine ulaşıldı. Bu nedenle tadilat gerekçesiyle kapatılan Deniz Kulübünün tahliye edildiği ileri sürüldü. Konu hakkında gazetemize konuşan Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, tahliye iddialarını doğrularken, “Mahkemenin tahliye kararını uygulamak Belediye olarak bizim asli görevimizdir. Bu nedenle Mahkemenin tahliye kararı verdiği bir yere bizim söyleyecek bir şeyimiz yok” dedi.
Bulancak’ta uzun yıllardan bu yana Bulancak Belediyesi'ne ait binada faaliyet gösteren Deniz Kulübü'nün tadilata alınması akılları karıştırdı.

Geçtiğimiz aylarda hijyen gerekçesi ile kapatılan Deniz Kulübünün tadilata alınması ise diğer soruları beraberinde getirdi. Belediyenin mülkiyetinde kiracı olarak bulunan Deniz Kulübüne önceki dönem Belediye yönetimi tarafından tahliye davası açılırken, mahkeme kararının kesinleştiği bilgisine ulaşıldı.

Bu nedenle tadilat gerekçesiyle kapatılan Deniz Kulübünün tahliye edildiği ileri sürüldü.

Konu hakkında gazetemize konuşan Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, tahliye iddialarını doğrularken, “Mahkemenin tahliye kararını uygulamak Belediye olarak bizim asli görevimizdir. Bu nedenle Mahkemenin tahliye kararı verdiği bir yere bizim söyleyecek bir şeyimiz yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.