Bahtiyar Hüsem öğretmenliğe geri döndü

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 19.09.2024 - 17:17, Güncelleme: 19.09.2024 - 17:26 5688 kez okundu.
 

Bahtiyar Hüsem öğretmenliğe geri döndü

Uzun yıllar Milli Eğitim bünyesinde şube ve okul müdürlüğü yapan ve 2017 yılında Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Bahtiyar Hüsem...
7 yıl sonra tekrar Milli Eğitim camiasına geri döndü. 2017 yılı Ekim ayından bu yana sürdürdüğü Bulancak Belediye Başkanlığı ve birim müdürlükleri görevinden ayrılarak belediye personelleri ile tek tek vedalaşan Hüsem, sendika ve sivil toplum kuruluşlarında aktif görev almıştı. Aynı zamanda Türkiye (Sivil Toplum) Eğitim Destekleme Platformu Bulancak İlçe Temsilciliğini yürüten Hüsem, Bulancak İstiklal İlkokulu-Ortaokulu Müdürlüğü görevine başlayacak. 1966 Yılında Bulancak Elmalı köyünde dünyaya gelen evli ve iki çocuk babası Hüsem, Bulancak İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra Tirebolu’nun bir köyünde 9 ay İmam Hatip olarak çalıştı. 1991 Yılında 19 Mayıs Üniversitesi Samsun İlahiyat Fakültesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi bölümünden mezun olarak aynı yıl öğretmenliğe Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde başlayan Hüsem, Milli Eğitimde farklı birimlerde çalıştı. Öğretmenliğe geri dönen Hüsem yaptığı açıklamada: “Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Yine gönlümdesiniz. Hakka ve halka hizmet yolunda rabbim güç versin, kuvvet versin. Haktan ve adaletten ayırmasın bizi” diye konuştu.  
Uzun yıllar Milli Eğitim bünyesinde şube ve okul müdürlüğü yapan ve 2017 yılında Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Bahtiyar Hüsem...

7 yıl sonra tekrar Milli Eğitim camiasına geri döndü. 2017 yılı Ekim ayından bu yana sürdürdüğü Bulancak Belediye Başkanlığı ve birim müdürlükleri görevinden ayrılarak belediye personelleri ile tek tek vedalaşan Hüsem, sendika ve sivil toplum kuruluşlarında aktif görev almıştı.

Aynı zamanda Türkiye (Sivil Toplum) Eğitim Destekleme Platformu Bulancak İlçe Temsilciliğini yürüten Hüsem, Bulancak İstiklal İlkokulu-Ortaokulu Müdürlüğü görevine başlayacak.

1966 Yılında Bulancak Elmalı köyünde dünyaya gelen evli ve iki çocuk babası Hüsem, Bulancak İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra Tirebolu’nun bir köyünde 9 ay İmam Hatip olarak çalıştı. 1991 Yılında 19 Mayıs Üniversitesi Samsun İlahiyat Fakültesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi bölümünden mezun olarak aynı yıl öğretmenliğe Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde başlayan Hüsem, Milli Eğitimde farklı birimlerde çalıştı.

Öğretmenliğe geri dönen Hüsem yaptığı açıklamada: “Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Yine gönlümdesiniz. Hakka ve halka hizmet yolunda rabbim güç versin, kuvvet versin. Haktan ve adaletten ayırmasın bizi” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.