Pirazizspor'dan eski oyunculara vefa plaketi

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 15:25, Güncelleme: 23.09.2024 - 17:53 657 kez okundu.
 

Pirazizspor'dan eski oyunculara vefa plaketi

Pirazizspor Başkanı Hakan Gülenç geçmiş yıllarda Pirazizspor’da top oynayan...
Cüneyt Koç, Tayfun Yaylı, Osman Tekir’e yaptıkları katkılarından dolayı plaket verdi. Hakan Gülenç yaptığı açıklamada; “Önce sevgi Gönül ve muhabbet gönülden yapılan köprüler asla yıkılmaz. Yıllarca takımımızda terlerinin son damlasına kadar mücadele eden saha içi ve saha dışında kişilikleri ile Giresun futboluna hizmet eden bu sene yollarımızı ayırmış olsak da gönül köprüsünün her daim kalacağız futbolcularımız Cüneyt Koç - Tayfun Yaylı - Osman Tekir'e takımımıza vermiş oldukları üstün katkılardan dolayı plaket takdim ettik. Futbolcularımıza yaşantıların da başarılar diliyoruz. Biz bir Aileyiz” dedi.
Pirazizspor Başkanı Hakan Gülenç geçmiş yıllarda Pirazizspor’da top oynayan...

Cüneyt Koç, Tayfun Yaylı, Osman Tekir’e yaptıkları katkılarından dolayı plaket verdi.

Hakan Gülenç yaptığı açıklamada; “Önce sevgi Gönül ve muhabbet gönülden yapılan köprüler asla yıkılmaz. Yıllarca takımımızda terlerinin son damlasına kadar mücadele eden saha içi ve saha dışında kişilikleri ile Giresun futboluna hizmet eden bu sene yollarımızı ayırmış olsak da gönül köprüsünün her daim kalacağız futbolcularımız Cüneyt Koç - Tayfun Yaylı - Osman Tekir'e takımımıza vermiş oldukları üstün katkılardan dolayı plaket takdim ettik. Futbolcularımıza yaşantıların da başarılar diliyoruz. Biz bir Aileyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.