Bulancak’ta bir ilk! Kabuuk kitap-sahaf ve kitapevi açıldı

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 15:55, Güncelleme: 23.09.2024 - 17:44 3268 kez okundu.
 

Bulancak’ta bir ilk! Kabuuk kitap-sahaf ve kitapevi açıldı

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ikinci el kitapçısı artık Bulancak’ta. 2016 yılından beri nadirkitap.com üzerinden satış gerçekleştiren Kabuuk Kitap Sahaf...
İstanbul Şişli’deki deposunu Bulancak Bahçelievler’de BATEM (Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) karşısına taşıdı. Yağlıdere Anadolu Lisesi’nde Türk Dili Edebiyat Öğretmeni olan İskender Ünal 70 bini aşkın kitap, dergi, DVD, CD bünyesinde barındıran Kabuuk Kitap-Sahaf ikinci el kitap satışının yanı sıra kitap, dergi, CD, DVD, kaset, belge, evrak, obje, plak alımı da gerçekleştiriyor. Kabuuk Kitap/Sahaf ve Kitapevi işletmecisi Türk Dili Edebiyat Öğretmeni İskender Ünal kitaplara olan tutkusu dolayısıyla Sahaf ve kitapevi açmaya karar verdi. Önce İstanbul’da bu işe girişen Ünal, sonra Sahaf kitapevini memleketi Bulancak’a taşıdı. 70.000 kitap içinde 150 yıllık kitaplar bulunuyor. İlkokul, Ortaokul, Lise ve üniversitede okuyan gençler için büyük fırsat olan ve yok olmaya mahkum eski kitapları okurların hizmetine kazandıran Bulancak Sahaf Sahibi Ünal; “Bazen eski kitaplar çok aranıyor. İmkanlarım ölçüsünde 20 yıl içinde, kitap, dergi biriktirerek bu işyerini açtım. Her tür okullardan öğrencilerimizin ilgi göstereceklerine inanıyorum. Öğretmen olduğum için kitaplarla haşır neşir olmayı çok seviyorum. Kitaplardan ayrılamayız. Bazen evlerden birçok kitap eski diye çöpe atılıyor ya da yakılıyor. Lütfen ne çöpe atın ne de yakın bize getirin. Burada binlerce kitap okuyucularını bekliyor. Buradaki kitaplar her yaştan okuyuculara hitap ediyor. Amaç ilçemizde okuma kültürünü artırmaktır” dedi.
Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ikinci el kitapçısı artık Bulancak’ta. 2016 yılından beri nadirkitap.com üzerinden satış gerçekleştiren Kabuuk Kitap Sahaf...

İstanbul Şişli’deki deposunu Bulancak Bahçelievler’de BATEM ( Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) karşısına taşıdı. Yağlıdere Anadolu Lisesi’nde Türk Dili Edebiyat Öğretmeni olan İskender Ünal 70 bini aşkın kitap, dergi, DVD, CD bünyesinde barındıran Kabuuk Kitap-Sahaf ikinci el kitap satışının yanı sıra kitap, dergi, CD, DVD, kaset, belge, evrak, obje, plak alımı da gerçekleştiriyor. Kabuuk Kitap/Sahaf ve Kitapevi işletmecisi Türk Dili Edebiyat Öğretmeni İskender Ünal kitaplara olan tutkusu dolayısıyla Sahaf ve kitapevi açmaya karar verdi. Önce İstanbul’da bu işe girişen Ünal, sonra Sahaf kitapevini memleketi Bulancak’a taşıdı.

70.000 kitap içinde 150 yıllık kitaplar bulunuyor. İlkokul, Ortaokul, Lise ve üniversitede okuyan gençler için büyük fırsat olan ve yok olmaya mahkum eski kitapları okurların hizmetine kazandıran Bulancak Sahaf Sahibi Ünal; “Bazen eski kitaplar çok aranıyor. İmkanlarım ölçüsünde 20 yıl içinde, kitap, dergi biriktirerek bu işyerini açtım. Her tür okullardan öğrencilerimizin ilgi göstereceklerine inanıyorum. Öğretmen olduğum için kitaplarla haşır neşir olmayı çok seviyorum. Kitaplardan ayrılamayız. Bazen evlerden birçok kitap eski diye çöpe atılıyor ya da yakılıyor. Lütfen ne çöpe atın ne de yakın bize getirin. Burada binlerce kitap okuyucularını bekliyor. Buradaki kitaplar her yaştan okuyuculara hitap ediyor. Amaç ilçemizde okuma kültürünü artırmaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.