Müdür Şenel Bulut gezmedik okul bırakmıyor

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 16:02, Güncelleme: 23.09.2024 - 16:07 965 kez okundu.
 

Müdür Şenel Bulut gezmedik okul bırakmıyor

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Şube Müdürleri Bulancak’ta eğitim-öğretim gören okulları ziyaret etmeye başladı.
Bu okullardan biri Gazi Ortaokulu, Kaptan Ahmet Fatoğlu Denizcilik Anadolu Lisesi, Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi, Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut yeni eğitim öğretim yılının hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve başarılarla geçmesi temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında okulun fiziksel ve eğitimsel durumu hakkında bilgi alan Müdür Bulut, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet ederek onların istek ve önerilerini dinledi. İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut Öğrencilerle yakından ilgilenerek onlara yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi ve eğitim hayatları süresince azimle çalışmalarını tavsiye etti. Öğretmenlere de emekleri için teşekkür eden Bulut, onların fedakârlıklarının ve gayretlerinin eğitim kalitesine büyük katkı sağladığını vurguladı.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Şube Müdürleri Bulancak’ta eğitim-öğretim gören okulları ziyaret etmeye başladı.

Bu okullardan biri Gazi Ortaokulu, Kaptan Ahmet Fatoğlu Denizcilik Anadolu Lisesi, Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi, Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut yeni eğitim öğretim yılının hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve başarılarla geçmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında okulun fiziksel ve eğitimsel durumu hakkında bilgi alan Müdür Bulut, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet ederek onların istek ve önerilerini dinledi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut Öğrencilerle yakından ilgilenerek onlara yeni eğitim- öğretim yılında başarılar diledi ve eğitim hayatları süresince azimle çalışmalarını tavsiye etti. Öğretmenlere de emekleri için teşekkür eden Bulut, onların fedakârlıklarının ve gayretlerinin eğitim kalitesine büyük katkı sağladığını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.