Müdürlerle online bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 16:08, Güncelleme: 23.09.2024 - 17:54 683 kez okundu.
 

Müdürlerle online bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı Giresun ili...
Ortak Yazılı sınavları online bilgilendirme toplantısı, geçtiğimiz Çarşamba günü Zoom Uygulaması üzerinden yapıldı. İl Millî Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Ülke geneli ve il geneli yapılacak olan ortak yazılı sınavlar ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Okul güvenliği ve bağımlılık ile ilgili gerekli çalışmaların yapılması ve tedbirlerin alınması, öğrenci devam-devamsızlık durumlarının takibinin yapılması ve okullaştırma çalışmalarının titizlikle yürütülmesi hususları da toplantıda görüşülen konular arasındaydı. Toplantıda, taşıma hizmetleri ile İŞKUR iş ve işlemleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı Giresun ili...

Ortak Yazılı sınavları online bilgilendirme toplantısı, geçtiğimiz Çarşamba günü Zoom Uygulaması üzerinden yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Ülke geneli ve il geneli yapılacak olan ortak yazılı sınavlar ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Okul güvenliği ve bağımlılık ile ilgili gerekli çalışmaların yapılması ve tedbirlerin alınması, öğrenci devam-devamsızlık durumlarının takibinin yapılması ve okullaştırma çalışmalarının titizlikle yürütülmesi hususları da toplantıda görüşülen konular arasındaydı. Toplantıda, taşıma hizmetleri ile İŞKUR iş ve işlemleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.