Gazeteci Erol Küçük’ten Başhekim’e ziyaret

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 16:30, Güncelleme: 23.09.2024 - 16:35 1207 kez okundu.
 

Gazeteci Erol Küçük’ten Başhekim’e ziyaret

Yıldız Haber Gazetesi muhabiri Erol Küçük Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Doktor Fazıl Kulaklı’yı makamında ziyaret etti.
Doç. Doktor Fazıl Kulaklı öncelikle ziyaretine gelen gazeteci Erol Küçük’e teşekkürlerini sunarak basın mensuplarına toplumu aydınlatmada önemli görevler düştüğünü ve basının bu konuda çok büyük bir paya sahip olduğunu söyledi. Kulaklı, “Gazeteciler kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına her zaman elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bizler de Giresun Eğitim ve araştırma Hastanesi yönetimi olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Yıldız Haber Gazetesini hastanemiz için yaptığı objektif haberlerden dolayı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi. Gazeteci Erol Küçük ise, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetecilik mesleğinin zaman mevhumu olmadan, büyük bir fedakarlıkla yapıldığını belirtti.  
Yıldız Haber Gazetesi muhabiri Erol Küçük Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Doktor Fazıl Kulaklı’yı makamında ziyaret etti.

Doç. Doktor Fazıl Kulaklı öncelikle ziyaretine gelen gazeteci Erol Küçük’e teşekkürlerini sunarak basın mensuplarına toplumu aydınlatmada önemli görevler düştüğünü ve basının bu konuda çok büyük bir paya sahip olduğunu söyledi.

Kulaklı, “Gazeteciler kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına her zaman elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bizler de Giresun Eğitim ve araştırma Hastanesi yönetimi olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Yıldız Haber Gazetesini hastanemiz için yaptığı objektif haberlerden dolayı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Gazeteci Erol Küçük ise, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetecilik mesleğinin zaman mevhumu olmadan, büyük bir fedakarlıkla yapıldığını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.