Vali Serdengeçti, DSİ yatırımlarını inceledi!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 16:56, Güncelleme: 23.09.2024 - 17:01 2743 kez okundu.
 

Vali Serdengeçti, DSİ yatırımlarını inceledi!

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Güre ve Aksu mahallelerinde DSİ tarafından yapımları tamamlanan köprülerde incelemelerde bulundu.
AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür'ün de katıldığı incelemelerde Serdengeçti, ilgililerden bilgi alarak, vatandaşlarla sohbet etti. İki köprünün de hayırlı olmasını dileyen ve Giresun'un altyapı hizmetlerinde DSİ'nin çok ciddi katkılarının bulunduğuna vurgu yapan Vali Serdengeçti, “Giresun'un şiddetli yağışlardan dolayı sellere maruz kaldığı dönemler oldu. Bu dönemlerde de vilayetimiz, özel idaremiz, DSİ çok büyük gayret içerisinde oluyorlar. Vatandaşın esenliği ve huzuru için. Gece gündüz demeden çalışılıyor. Şükür bu sene çok ciddi sele maruz kalmadık. Bu alınan tedbirlerle ilgilidir ama inşallah Allah selden, afetten hem Türkiye'mizi hem de vilayetimizi muhafaza eylesin” dedi. Vali Serdengeçti, DSİ tarafından Giresun'da köprüler, dere ıslahları, barajların da yapıldığını, bu konuda çok ciddi yatırımların yapıldığını ve yapılmaya da devam edildiğini sözlerine ekledi.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Güre ve Aksu mahallelerinde DSİ tarafından yapımları tamamlanan köprülerde incelemelerde bulundu.

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür'ün de katıldığı incelemelerde Serdengeçti, ilgililerden bilgi alarak, vatandaşlarla sohbet etti.

İki köprünün de hayırlı olmasını dileyen ve Giresun'un altyapı hizmetlerinde DSİ'nin çok ciddi katkılarının bulunduğuna vurgu yapan Vali Serdengeçti, “Giresun'un şiddetli yağışlardan dolayı sellere maruz kaldığı dönemler oldu. Bu dönemlerde de vilayetimiz, özel idaremiz, DSİ çok büyük gayret içerisinde oluyorlar. Vatandaşın esenliği ve huzuru için. Gece gündüz demeden çalışılıyor. Şükür bu sene çok ciddi sele maruz kalmadık. Bu alınan tedbirlerle ilgilidir ama inşallah Allah selden, afetten hem Türkiye'mizi hem de vilayetimizi muhafaza eylesin” dedi.

Vali Serdengeçti, DSİ tarafından Giresun'da köprüler, dere ıslahları, barajların da yapıldığını, bu konuda çok ciddi yatırımların yapıldığını ve yapılmaya da devam edildiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.