Başkan Köse’nin İtfaiye Haftası mesajı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 25.09.2024 - 13:35, Güncelleme: 25.09.2024 - 13:35 546 kez okundu.
 

Başkan Köse’nin İtfaiye Haftası mesajı

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak itfaiye teşkilatının önemine vurgu yaptı.
Başkan Köse mesajında, itfaiyecilerin yangınlarla mücadelede ve acil durumlarda halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek şunları kaydetti; ”İtfaiye çalışanlarının, sadece yangın söndürmekle kalmayıp, aynı zamanda toplumu bilinçlendirme ve yangın öncesi önlemler alma konusunda da önemli bir rol üstlenmektedir. İtfaiyecilerimiz, zor şartlar altında bile cesaretle görevlerini yerine getirerek bizlere güven veriyor. Yangın gibi felaket anlarında hemen müdahale eden, hayat kurtaran bu kahramanların emeklerini takdir etmek ve onların yanında olmak hepimizin görevidir. Onların özverisi, toplumumuzun güvenliğini ve huzurunu korumada büyük bir rol oynamaktadır. Bu anlamlı haftada, itfaiye çalışanlarımızı yürekten tebrik ediyor, tüm halkımızı yangın güvenliği konusunda daha da bilinçlenmeye davet ediyorum” Diğer yandan, İtfaiye Haftası nedeniyle Giresun Belediyesi tarafından hafta boyuncu çeşitli etkinlikler programlandı.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak itfaiye teşkilatının önemine vurgu yaptı.

Başkan Köse mesajında, itfaiyecilerin yangınlarla mücadelede ve acil durumlarda halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek şunları kaydetti; ”İtfaiye çalışanlarının, sadece yangın söndürmekle kalmayıp, aynı zamanda toplumu bilinçlendirme ve yangın öncesi önlemler alma konusunda da önemli bir rol üstlenmektedir.

İtfaiyecilerimiz, zor şartlar altında bile cesaretle görevlerini yerine getirerek bizlere güven veriyor. Yangın gibi felaket anlarında hemen müdahale eden, hayat kurtaran bu kahramanların emeklerini takdir etmek ve onların yanında olmak hepimizin görevidir. Onların özverisi, toplumumuzun güvenliğini ve huzurunu korumada büyük bir rol oynamaktadır.

Bu anlamlı haftada, itfaiye çalışanlarımızı yürekten tebrik ediyor, tüm halkımızı yangın güvenliği konusunda daha da bilinçlenmeye davet ediyorum”

Diğer yandan, İtfaiye Haftası nedeniyle Giresun Belediyesi tarafından hafta boyuncu çeşitli etkinlikler programlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.