Bulancak’ta minikler futbol akademisine büyük ilgi

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 26.09.2024 - 15:00, Güncelleme: 26.09.2024 - 15:00 1810 kez okundu.
 

Bulancak’ta minikler futbol akademisine büyük ilgi

Bulancak’ta açılan futbol akademisine kayıt olan 35 çocuk, yetenekleriyle hayallerine kavuşmak için eğitim görmeye başladı.
Mehmet Tahsin Bayram ve Osman Bayraktar’ın gözetiminde devam eden futbol akademisi, çalışmalarını Cumartesi ve Pazar günler İmam Hatip Ortaokulu çim stadında gerçekleştirecek. Kursa kayıt yapan çocuklar geleceğin profesyonel futbolcusu olmak için antrenmanlarına durmadan devam ediyorlar. İmam Hatip Ortaokulu top sahasında başlayan futbol akademisine katılan futbolcu adayları, haftanın 2 günü (cumartesi ve Pazar) antrenman yapıyor. Antrenör Mehmet Tahsin Bayram bu akademinin amacının Bulancaklı gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu ifade ederek, “3 yıldan bu yana minikleri burada çalıştırıyoruz. Antrenmanlara yaklaşık 35 sporcumuz katılıyor. Amacımız bu 35 sporcumuzu sporla geleceğe hazırlamaktır” dedi. Futbol akademisine hayallerine kavuşmak için kayıt olduklarını söyleyen minikler de “Hafta sonları hocalarımız tarafından eğitim alıyoruz. Bizim ilk hedefimiz 1926 Bulancakspor’da oynamaktır” ifadelerini kullandılar.
Bulancak’ta açılan futbol akademisine kayıt olan 35 çocuk, yetenekleriyle hayallerine kavuşmak için eğitim görmeye başladı.

Mehmet Tahsin Bayram ve Osman Bayraktar’ın gözetiminde devam eden futbol akademisi, çalışmalarını Cumartesi ve Pazar günler İmam Hatip Orta okulu çim stadında gerçekleştirecek.

Kursa kayıt yapan çocuklar geleceğin profesyonel futbolcusu olmak için antrenmanlarına durmadan devam ediyorlar. İmam Hatip Orta okulu top sahasında başlayan futbol akademisine katılan futbolcu adayları, haftanın 2 günü (cumartesi ve Pazar) antrenman yapıyor.
Antrenör Mehmet Tahsin Bayram bu akademinin amacının Bulancaklı gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu ifade ederek, “3 yıldan bu yana minikleri burada çalıştırıyoruz. Antrenmanlara yaklaşık 35 sporcumuz katılıyor. Amacımız bu 35 sporcumuzu sporla geleceğe hazırlamaktır” dedi.
Futbol akademisine hayallerine kavuşmak için kayıt olduklarını söyleyen minikler de “Hafta sonları hocalarımız tarafından eğitim alıyoruz. Bizim ilk hedefimiz 1926 Bulancakspor’da oynamaktır” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.