Giresun Gemlik kardeşlik köprüsü güçleniyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 28.09.2024 - 13:59, Güncelleme: 28.09.2024 - 14:03 1260 kez okundu.
 

Giresun Gemlik kardeşlik köprüsü güçleniyor

Bu yıl 31.si düzenlenen Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali çeşitli etkinliklerle başladı.
Kardeş şehrimiz Gemlik Zeytini Festivaline Belediye Başkanı Fuat Köse tarafından Giresun’u temsilen Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öztürk katıldı. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Kardeş Şehirler Romanya Navodari Belediye Başkanı Florin Chelaru, Moldova Gagauzya Dizgince Belediye Başkanı Vasili Kapsamun, Giresun Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öztürk selamlama konuşması yaptılar. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, ölümsüz ağaç zeytinin barışı simgelediğini söyleyerek “Gemlik sofralık zeytinin başkenti. Bizler birlik ve beraberlik içinde, zeytinin temsil ettiği barış için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Festivalimiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Giresun Belediyesi adına festivale katılan Meclis Üyesi Mustafa Öztürk, Kardeş Gemlik halkına Giresunluların ve Belediye Başkanı Fuat Köse’in selamlarını getirdiğini söyledi. Öztürk “Giresun ve Gemlik coğrafi olarak birbirine çok benziyor. Burada neredeyse dört kişiden biri Giresunlu. Giresun ile Gemlik kardeşliği sonsuza kadar devam etsin. Festivalimiz kutlu olsun’’ dedi.  Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin gönderdiği hediyeleri Başkan Şükrü Deviren’e takdim eden Öztürk’e Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Durmuş Uslu tarafından festival plaketi verildi.
Bu yıl 31.si düzenlenen Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali çeşitli etkinliklerle başladı.

Kardeş şehrimiz Gemlik Zeytini Festivaline Belediye Başkanı Fuat Köse tarafından Giresun’u temsilen Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öztürk katıldı.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Kardeş Şehirler Romanya Navodari Belediye Başkanı Florin Chelaru, Moldova Gagauzya Dizgince Belediye Başkanı Vasili Kapsamun, Giresun Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öztürk selamlama konuşması yaptılar. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, ölümsüz ağaç zeytinin barışı simgelediğini söyleyerek “ Gemlik sofralık zeytinin başkenti. Bizler birlik ve beraberlik içinde, zeytinin temsil ettiği barış için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Festivalimiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Giresun Belediyesi adına festivale katılan Meclis Üyesi Mustafa Öztürk, Kardeş Gemlik halkına Giresunluların ve Belediye Başkanı Fuat Köse’in selamlarını getirdiğini söyledi. Öztürk “ Giresun ve Gemlik coğrafi olarak birbirine çok benziyor. Burada neredeyse dört kişiden biri Giresunlu. Giresun ile Gemlik kardeşliği sonsuza kadar devam etsin. Festivalimiz kutlu olsun’’ dedi.  Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin gönderdiği hediyeleri Başkan Şükrü Deviren’e takdim eden Öztürk’e Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Durmuş Uslu tarafından festival plaketi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.