MANİSA’DA HER ŞEY HALKIN VE ÇOCUKLARIN GÜVENLİĞİ İÇİN

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.09.2024 - 15:31, Güncelleme: 29.09.2024 - 15:31 1425 kez okundu.
 

MANİSA’DA HER ŞEY HALKIN VE ÇOCUKLARIN GÜVENLİĞİ İÇİN

Manisa, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, okul ziyaretleri kapsamında Hasan Türek Anadolu Lisesi ve Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek,..
Okul Müdürleri Ersel Yılmaz, Abdullah Hicret Çeler, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Gerek halkın, gerekse eğitim öğretimde bulunan tüm öğrencilerin, huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için 7/24 saat sürdürülen görevlerin aksatılmadığını belirten Emniyet Müdürü Aktaş, okul önlerinde, sahada, çarşıda, pazarda, güvenlik güçlerinin asayişin temini konusunda çalıştıklarını vurguladı. İl Emniyet Müdürü Aktaş her iki okulun, binalarını, bahçelerini ve okul çevresinde bulunan esnafları ziyaret etti, huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim-öğretimin sağlanması konusunda okul güvenliğinin artırılması için alınabilecek tedbirler üzerine yerinde incelemeler gerçekleştirdi. Emniyet Müdürü Aktaş’ın göreve başladığı günden bu yana kentin ve halkın güvenliği huzurlu yaşamaları konusundaki titizliği, samimiyeti takdirle karşılanıyor.
Manisa, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, okul ziyaretleri kapsamında Hasan Türek Anadolu Lisesi ve Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek,..

Okul Müdürleri Ersel Yılmaz, Abdullah Hicret Çeler, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Gerek halkın, gerekse eğitim öğretimde bulunan tüm öğrencilerin, huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için 7/24 saat sürdürülen görevlerin aksatılmadığını belirten Emniyet Müdürü Aktaş, okul önlerinde, sahada, çarşıda, pazarda, güvenlik güçlerinin asayişin temini konusunda çalıştıklarını vurguladı.

İl Emniyet Müdürü Aktaş her iki okulun, binalarını, bahçelerini ve okul çevresinde bulunan esnafları ziyaret etti, huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim-öğretimin sağlanması konusunda okul güvenliğinin artırılması için alınabilecek tedbirler üzerine yerinde incelemeler gerçekleştirdi.

Emniyet Müdürü Aktaş’ın göreve başladığı günden bu yana kentin ve halkın güvenliği huzurlu yaşamaları konusundaki titizliği, samimiyeti takdirle karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.