Doğu Karadeniz'de Fırtına Uyarısı: 30 Eylül 2024 Pazartesi Günü Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 29.09.2024 - 19:03, Güncelleme: 29.09.2024 - 19:06 5198 kez okundu.
 

Doğu Karadeniz'de Fırtına Uyarısı: 30 Eylül 2024 Pazartesi Günü Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

Giresun Valiliği, Doğu Karadeniz bölgesi için önemli bir fırtına uyarısı yayınladı.
Valiliğin açıklamasına göre, 30 Eylül 2024 Pazartesi günü öğleden sonra rüzgar, batı yönünden kuvvetli bir şekilde esecek. Gece saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına bekleniyor. Yetkililer, bölgedeki vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarırken, deniz ulaşımında da aksamalara neden olabilecek şiddetli rüzgarlara karşı tedbir alınmasını öneriyor. Fırtınanın özellikle açık alanlarda ve yüksek kesimlerde etkili olacağı öngörülüyor. Fırtınanın yarattığı olumsuz etkilerin önlenmesi amacıyla ilgili birimlerin çalışmalarını sürdürdüğü ve gerekirse ek tedbirler alınacağı da belirtildi.
Giresun Valiliği, Doğu Karadeniz bölgesi için önemli bir fırtına uyarısı yayınladı.

Valiliğin açıklamasına göre, 30 Eylül 2024 Pazartesi günü öğleden sonra rüzgar, batı yönünden kuvvetli bir şekilde esecek. Gece saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına bekleniyor.

Yetkililer, bölgedeki vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarırken, deniz ulaşımında da aksamalara neden olabilecek şiddetli rüzgarlara karşı tedbir alınmasını öneriyor. Fırtınanın özellikle açık alanlarda ve yüksek kesimlerde etkili olacağı öngörülüyor.

Fırtınanın yarattığı olumsuz etkilerin önlenmesi amacıyla ilgili birimlerin çalışmalarını sürdürdüğü ve gerekirse ek tedbirler alınacağı da belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.