Elvan Işık Gezmiş: ‘Giresun için çalışmalarım hız kesmeden sürecek’

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 30.09.2024 - 15:13, Güncelleme: 30.09.2024 - 15:20 2614 kez okundu.
 

Elvan Işık Gezmiş: ‘Giresun için çalışmalarım hız kesmeden sürecek’

TBMM Divan Katibi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş: ‘Kıymetli hemşehrilerimle her fırsatta yan yana, kol kola olmaya...
Sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmaya devam edeceğim’ dedi.  Milletvekili Gezmiş, Meclis tatilini geçirdiği Giresun'da ilçe, köy kent, mahalle, esnaf ziyaretleri yaparak halkla bir araya geldi ve yörelerin sorunlarını dinledi. ‘Yeni yasama döneminde daha da artan hızla çalışacağım’ Her fırsatta Meclis kürsüsünden ve katıldığı etkinliklerde Giresun'un sorunlarını dile getiren Gezmiş, sorunların çözümü için mücadelesini aralıksız sürdüreceğini ifade etti. Meclis'in Salı günü açılacağını belirten CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Yeni dönemde de çalışmalarım artan tempo ile sürecek. Giresun'umuzun ekonomik, sosyal, kültürel sorunlarını çözme gayretinde olacağım. Tek amacım şehrimin her alanda gelişip kalkınması, hemşehrilerimizin yüzünün gülmesidir” dedi. ‘CHP iktidarında tüm sorunların var bir çaresi’ Milletvekili Gezmiş, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür ederek de "Hemşehrilerimden aldığım enerji ile daha da azimle çalışıyorum, iyi ki varsınız, bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece çözülmeyecek sorun olamaz. Zaten ilk seçimde iktidarız, CHP iktidarında her sorunun var bir çaresi" ifadelerini kullandı.  
TBMM Divan Katibi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş: ‘Kıymetli hemşehrilerimle her fırsatta yan yana, kol kola olmaya...

Sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmaya devam edeceğim’ dedi. 

Milletvekili Gezmiş, Meclis tatilini geçirdiği Giresun'da ilçe, köy kent, mahalle, esnaf ziyaretleri yaparak halkla bir araya geldi ve yörelerin sorunlarını dinledi.

‘Yeni yasama döneminde daha da artan hızla çalışacağım’

Her fırsatta Meclis kürsüsünden ve katıldığı etkinliklerde Giresun'un sorunlarını dile getiren Gezmiş, sorunların çözümü için mücadelesini aralıksız sürdüreceğini ifade etti.

Meclis'in Salı günü açılacağını belirten CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Yeni dönemde de çalışmalarım artan tempo ile sürecek. Giresun'umuzun ekonomik, sosyal, kültürel sorunlarını çözme gayretinde olacağım. Tek amacım şehrimin her alanda gelişip kalkınması, hemşehrilerimizin yüzünün gülmesidir” dedi.

CHP iktidarında tüm sorunların var bir çaresi’

Milletvekili Gezmiş, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür ederek de "Hemşehrilerimden aldığım enerji ile daha da azimle çalışıyorum, iyi ki varsınız, bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece çözülmeyecek sorun olamaz. Zaten ilk seçimde iktidarız, CHP iktidarında her sorunun var bir çaresi" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.