Bulancak’ta bilardo şampiyonu belli oldu!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 30.09.2024 - 17:11, Güncelleme: 30.09.2024 - 17:16 4069 kez okundu.
 

Bulancak’ta bilardo şampiyonu belli oldu!

Türkiye Bilardo Federasyonu faaliyetleri içinde yer alan Doğu Karadeniz Bölgesi 3 Bant Bilardo Turnuvası 3. Etap maçları final ile tamamlandı.
3 gün boyunca Bulancak Diamond Cafe’de devam eden turnuva da final 29 Eylül Pazar günü yapıldı. Giresun-Ordu-Rize ve Trabzon’dan 64 sporcunun katıldığı turnuvanın finalinde ordu bölgesinden katılan Volkan Çimentepe, Rize’den katılan Yavuz Sultan Çepni’yi mağlup ederek birinci oldu. İkinci Çepni olurken, üçüncülerde Abdulkadir Nesil ve Yasin Keskin oldu. Final sonrası TBF Bölge Koordinatörü Selahattin Gurbetli, turnuvaya katılanlara teşekkür etti. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç da turnuvaya ev sahipliği yapan Bulancak Diamond Cafe’ye, TBF il temsilciliğine, sporculara teşekkür etti ve Bulancak’ta bu sporun gelişmesinin ilçe için önemini vurguladı. Konuşmalardan sonra birincilik ödülünü Bulancak Kaymakam Ünal Koç Çimentepe’ye, ikincilik ödülünü Giresun İl Jandarma Albayı Tuncay Akgün, Çepni’ye, üçüncülük ödülünü Nesil ve Kesik’e Selahattin Gurbetli ve İl Spor Şube Müdürü Abdurahman Genç takdim etti. TBF İl Temsilcisi Hayri Tomak, “Giresun ve Bulancak olarak başarılı bir turnuva daha yaptık. Katılımcılara ve yetkililere çok teşekkür ederim” dedi.
Türkiye Bilardo Federasyonu faaliyetleri içinde yer alan Doğu Karadeniz Bölgesi 3 Bant Bilardo Turnuvası 3. Etap maçları final ile tamamlandı.

3 gün boyunca Bulancak Diamond Cafe’de devam eden turnuva da final 29 Eylül Pazar günü yapıldı. Giresun-Ordu-Rize ve Trabzon’dan 64 sporcunun katıldığı turnuvanın finalinde ordu bölgesinden katılan Volkan Çimentepe, Rize’den katılan Yavuz Sultan Çepni’yi mağlup ederek birinci oldu.

İkinci Çepni olurken, üçüncülerde Abdulkadir Nesil ve Yasin Keskin oldu. Final sonrası TBF Bölge Koordinatörü Selahattin Gurbetli, turnuvaya katılanlara teşekkür etti. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç da turnuvaya ev sahipliği yapan Bulancak Diamond Cafe’ye, TBF il temsilciliğine, sporculara teşekkür etti ve Bulancak’ta bu sporun gelişmesinin ilçe için önemini vurguladı.

Konuşmalardan sonra birincilik ödülünü Bulancak Kaymakam Ünal Koç Çimentepe’ye, ikincilik ödülünü Giresun İl Jandarma Albayı Tuncay Akgün, Çepni’ye, üçüncülük ödülünü Nesil ve Kesik’e Selahattin Gurbetli ve İl Spor Şube Müdürü Abdurahman Genç takdim etti.

TBF İl Temsilcisi Hayri Tomak, “ Giresun ve Bulancak olarak başarılı bir turnuva daha yaptık. Katılımcılara ve yetkililere çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.