Taraftara Müjde: 1926 Bulancakspor Maçları Artık Canlı Yayında!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 30.09.2024 - 17:25, Güncelleme: 30.09.2024 - 17:28 1819 kez okundu.
 

Taraftara Müjde: 1926 Bulancakspor Maçları Artık Canlı Yayında!

Yıldız Haber Gazetesi’nden taraftarlara büyük jest: YouTube ve Facebook’ta canlı yayınlarla takımınız her an yanınızda!
1926 Bulancakspor, 2024/2025 sezonunu Kars deplasmanın da açıyor. Temsilcimiz, 6 Ekim 2024 Pazar günü Kars 36 Spor ile karşılaşacak. Karşılaşma, Kars Şehir Stadyumu'nda saat 13.00'da başlayacak. Taraftarlarını heyecanlandıran bu sezon açılışı için gazeteniz Yıldız Haber’den de önemli bir yenilik geliyor. Kurulduğu 2006 yılından itibaren her geçen gün gelişen dijital platformlarına bir yenisini daha ekleyerek, Kırmızı Beyazlıların bu sezon oynayacağı iç saha ve deplasman maçlarını YouTube ve Facebook hesaplarından naklen yayınlayacak. Bu sayede 1926 Bulancakspor taraftarları, takımın maçlarına gidemeseler bile canlı olarak takip etme imkanına sahip olacak. 1926 Bulancakspor, bu sezonki hedeflerine ulaşmak için güçlü bir kadro ile sahaya çıkacak ve taraftarların desteğini, hem stadyumda hem de online platformlarda hissedecek.  
Yıldız Haber Gazetesi’nden taraftarlara büyük jest: YouTube ve Facebook’ta canlı yayınlarla takımınız her an yanınızda!

1926 Bulancakspor, 2024/2025 sezonunu Kars deplasmanın da açıyor. Temsilcimiz, 6 Ekim 2024 Pazar günü Kars 36 Spor ile karşılaşacak. Karşılaşma, Kars Şehir Stadyumu'nda saat 13.00'da başlayacak.

Taraftarlarını heyecanlandıran bu sezon açılışı için gazeteniz Yıldız Haber’den de önemli bir yenilik geliyor.

Kurulduğu 2006 yılından itibaren her geçen gün gelişen dijital platformlarına bir yenisini daha ekleyerek, Kırmızı Beyazlıların bu sezon oynayacağı iç saha ve deplasman maçlarını YouTube ve Facebook hesaplarından naklen yayınlayacak. Bu sayede 1926 Bulancakspor taraftarları, takımın maçlarına gidemeseler bile canlı olarak takip etme imkanına sahip olacak.

1926 Bulancakspor, bu sezonki hedeflerine ulaşmak için güçlü bir kadro ile sahaya çıkacak ve taraftarların desteğini, hem stadyumda hem de online platformlarda hissedecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.