Karadenizliler Yaşar Başkanla devam dedi

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 01.10.2024 - 09:36, Güncelleme: 01.10.2024 - 09:36 498 kez okundu.
 

Karadenizliler Yaşar Başkanla devam dedi

İzmir, Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yaşar Canferoğlu ile devam dedi.
Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulunda yapılan seçimde Yaşar Canferoğlu tekrar başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise, Osman Acar, Ahmet Akyüz, Hasan Toptan, Şeref Akdemir, Volkan Erdem, Ercan Şahin, Eyüp Yılmaz, Günal Kocatepe, Hızır Demirkaya, Hüseyin Demirkaya, Mustafa Erdem, Feridun Uzun, Talip Şahinkaya, Temel Akyüz getirildi. Sabah şarkıları başkandan Karşıyaka’da Sosyal Sorumluluk Projeleri ile örnek gösterilen STK lerden olan Karşıyaka Karadenizliler Derneği seçimden sonra "Güçlü Birlik" olgusu ile kahvaltıda bir araya geldi. Dernek binasında kahvaltıda bir araya Karadenizlilere Başkan Canferoğlu kemençe eşliğinde konuklara şarkılar söyledi. Kahvaltı sonunda davetliler horon oynadı. Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Canferoğlu yaptığı konuşmada, derneğin 2008 yılında kurulduğunu, kuruculardan biri olduğunu, 2017 yılından beri de başkanlığı sürdürdüğünü belirterek şunları söyledi. “2017 yılından beri verdiğiniz bu destekten dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum sağ olun, var olun. Bu kahvaltıyı yeni dönemde yönetim ve üyelerimizle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için, şöyle kemençeli, bol sohbetli keyifli bir zaman geçirmek için tertip ettik, bu organizasyonda emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ederim, hepsi var olsun. Hamsi Şöleniyle, öğrencilere verdiği burslarla… İzmir'de yaptığı etkinlik ve yardım çalışmalarıyla örnek gösterilen derneklerin başında olduğunu belirterek Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmir'de yaptığı etkinlik ve yardım çalışmalarıyla örnek gösterilen en önemli derneklerin başında yer alıyor. Hem üyeleri hem de ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar ile hep gündemde olan derneğimizin Bin 500'e yakın üyesi var. İzmir'de efsane olan ve bir çok il de de daha sonra gerçekleştirilen "Hamsi Şöleniyle, öğrencilere verdiği burslarla, her dini bayramda yaptıkları 2,000 koli erzak yardımlarıyla, kış aylarında düzenledikleri Hamsi ve Kahvaltı programlarıyla gerçek bir sivil toplum kuruluşu duruşu sergiliyor.” Özenle oluşturulan yönetim kurulunda mimar, avukat, sendikacı, müteahhit ve iş insanları gibi birçok meslek sahibi yer alıyor.  
İzmir, Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yaşar Canferoğlu ile devam dedi.

Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulunda yapılan seçimde Yaşar Canferoğlu tekrar başkan seçildi.

Yönetim kurulu üyeliklerine ise, Osman Acar, Ahmet Akyüz, Hasan Toptan, Şeref Akdemir, Volkan Erdem, Ercan Şahin, Eyüp Yılmaz, Günal Kocatepe, Hızır Demirkaya, Hüseyin Demirkaya, Mustafa Erdem, Feridun Uzun, Talip Şahinkaya, Temel Akyüz getirildi.

Sabah şarkıları başkandan

Karşıyaka’da Sosyal Sorumluluk Projeleri ile örnek gösterilen STK lerden olan Karşıyaka Karadenizliler Derneği seçimden sonra "Güçlü Birlik" olgusu ile kahvaltıda bir araya geldi.

Dernek binasında kahvaltıda bir araya Karadenizlilere Başkan Canferoğlu kemençe eşliğinde konuklara şarkılar söyledi. Kahvaltı sonunda davetliler horon oynadı.

Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Canferoğlu yaptığı konuşmada, derneğin 2008 yılında kurulduğunu, kuruculardan biri olduğunu, 2017 yılından beri de başkanlığı sürdürdüğünü belirterek şunları söyledi. “2017 yılından beri verdiğiniz bu destekten dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum sağ olun, var olun. Bu kahvaltıyı yeni dönemde yönetim ve üyelerimizle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için, şöyle kemençeli, bol sohbetli keyifli bir zaman geçirmek için tertip ettik, bu organizasyonda emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ederim, hepsi var olsun.

Hamsi Şöleniyle, öğrencilere verdiği burslarla…

İzmir'de yaptığı etkinlik ve yardım çalışmalarıyla örnek gösterilen derneklerin başında olduğunu belirterek Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmir'de yaptığı etkinlik ve yardım çalışmalarıyla örnek gösterilen en önemli derneklerin başında yer alıyor. Hem üyeleri hem de ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar ile hep gündemde olan derneğimizin Bin 500'e yakın üyesi var. İzmir'de efsane olan ve bir çok il de de daha sonra gerçekleştirilen "Hamsi Şöleniyle, öğrencilere verdiği burslarla, her dini bayramda yaptıkları 2,000 koli erzak yardımlarıyla, kış aylarında düzenledikleri Hamsi ve Kahvaltı programlarıyla gerçek bir sivil toplum kuruluşu duruşu sergiliyor.”

Özenle oluşturulan yönetim kurulunda mimar, avukat, sendikacı, müteahhit ve iş insanları gibi birçok meslek sahibi yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.