Giresun'da jandarma ekipleri aranan şahıslara göz açtırmıyor!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 02.10.2024 - 14:19, Güncelleme: 02.10.2024 - 14:32 751 kez okundu.
 

Giresun'da jandarma ekipleri aranan şahıslara göz açtırmıyor!

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, suçluların yakalanmasına yönelik operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor.
Son bir hafta içinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan dört kişi yakalandı ve cezaevine teslim edildi. 24 Eylül 2024'te, Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması" suçundan 3 yıl hapis cezası alan N.D.'yi yakalayarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk etti. 26 Eylül'de Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı, "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan B.M.'yi yakaladı ve cezaevine teslim etti. 30 Eylül'de Giresun İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), Merkez ve Dereli ilçelerinde iki ayrı operasyon gerçekleştirdi. "Kadına Karşı Tehdit" suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan R.G. ve "Kasten Yaralama" ile "Ruhsatsız Silah Bulundurma" suçlarından 3 yıl hapis cezasına çarptırılan D.D. yakalandı. Her iki şahıs da adli işlemlerinin ardından Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Giresun'da jandarma ekiplerinin başarılı operasyonları, suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gösterdi.
Giresun İl Jandarma Komutanlığı, suçluların yakalanmasına yönelik operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Son bir hafta içinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan dört kişi yakalandı ve cezaevine teslim edildi.

24 Eylül 2024'te, Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması" suçundan 3 yıl hapis cezası alan N.D.'yi yakalayarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk etti.

26 Eylül'de Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı, "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan B.M.'yi yakaladı ve cezaevine teslim etti.

30 Eylül'de Giresun İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), Merkez ve Dereli ilçelerinde iki ayrı operasyon gerçekleştirdi. "Kadına Karşı Tehdit" suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan R.G. ve "Kasten Yaralama" ile "Ruhsatsız Silah Bulundurma" suçlarından 3 yıl hapis cezasına çarptırılan D.D. yakalandı. Her iki şahıs da adli işlemlerinin ardından Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

Giresun'da jandarma ekiplerinin başarılı operasyonları, suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.