İl Emniyet Müdürü Aktaş; “Öğrencilerimiz güven ve huzur içinde okumalı”

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 03.10.2024 - 09:35, Güncelleme: 03.10.2024 - 13:45 735 kez okundu.
 

İl Emniyet Müdürü Aktaş; “Öğrencilerimiz güven ve huzur içinde okumalı”

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, okulların eğitim ve öğretimlerinin başlamasıyla birlikte, okul ziyaretleri kapsamında;
İldeki tüm okul idarecileri aileler ve okul çevresindeki esnafları ziyaret ederek öğrencilerin huzur ve güven içinde tahsillerini sürdürmeleri konusunda görüşmelerde bulunuyor. Okulların bulundukları alanlarda incelemeler gerçekleştiriyor. İl Emniyet Müdürü Müdür Aktaş bu kapsamda, İldeki, Nihal Akçura Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti ve  Okul Müdürleri Ramazan Erkul Şenay Mercan, devamında, Merkez Efendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çukurova Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Okul Müdürleri Niyazi Akkuş, ve İlhan Kurban, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Görüşmelerde eğitim ve öğretimin yanında, öğrenim gören öğrencilerin güven ve huzurlu bir şekilde sürdürmeleri için hep birlikte çalışılması gerektiği vurgulandı. Öğrencilerin vatanın geleceği olduğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, “Bu günün çocukları, yarının büyükleridir. Çocuklarımız vatanın bekası, devamıdır. Onların geleceğine hepimiz destek vermeliyiz” diye konuştu.  
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, okulların eğitim ve öğretimlerinin başlamasıyla birlikte, okul ziyaretleri kapsamında;

İldeki tüm okul idarecileri aileler ve okul çevresindeki esnafları ziyaret ederek öğrencilerin huzur ve güven içinde tahsillerini sürdürmeleri konusunda görüşmelerde bulunuyor. Okulların bulundukları alanlarda incelemeler gerçekleştiriyor.

İl Emniyet Müdürü Müdür Aktaş bu kapsamda, İldeki, Nihal Akçura Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti ve  Okul Müdürleri Ramazan Erkul Şenay Mercan, devamında,

Merkez Efendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çukurova Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Okul Müdürleri Niyazi Akkuş, ve İlhan Kurban, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Görüşmelerde eğitim ve öğretimin yanında, öğrenim gören öğrencilerin güven ve huzurlu bir şekilde sürdürmeleri için hep birlikte çalışılması gerektiği vurgulandı.

Öğrencilerin vatanın geleceği olduğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, “Bu günün çocukları, yarının büyükleridir. Çocuklarımız vatanın bekası, devamıdır. Onların geleceğine hepimiz destek vermeliyiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.