Zabıta ekipleri simit fırınlarını denetlendi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 05.10.2024 - 10:56, Güncelleme: 05.10.2024 - 13:19 1923 kez okundu.
 

Zabıta ekipleri simit fırınlarını denetlendi

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde simit fırınlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.
Karadeniz Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 15 simit fırınını denetledi. Zabıta Müdürü Halit Aydın, gazetecilere, halk sağlığının korunması için gıda üretimi yapan iş yerleri ve marketlerde rutin kontrollerini sürdürdüklerini belirtti. Aydın, 80 gram susamlı simidin 10 liradan satıldığını vurgulayarak, "15 simit fırınında ruhsat, hijyen ve gramaj denetimlerinde bulunduk. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık." dedi.  
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde simit fırınlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 15 simit fırınını denetledi.

Zabıta Müdürü Halit Aydın, gazetecilere, halk sağlığının korunması için gıda üretimi yapan iş yerleri ve marketlerde rutin kontrollerini sürdürdüklerini belirtti.

Aydın, 80 gram susamlı simidin 10 liradan satıldığını vurgulayarak, "15 simit fırınında ruhsat, hijyen ve gramaj denetimlerinde bulunduk. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.