Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ile Giresun'da güvenlik artıyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 07.10.2024 - 17:49, Güncelleme: 07.10.2024 - 17:56 2508 kez okundu.
 

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ile Giresun'da güvenlik artıyor

Giresun İl Özel İdaresi, insan merkezli çalışmalarına devam ediyor. İl Özel İdaresi, Giresun Merkezde 13, Bulancak...
Güce, Şebinkarahisar ve Alucra ilçeleri olmak üzere Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) noktalarının yapılmasında aktif rol aldı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi noktaları, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması, suç işlemenin önlenmesi ve trafiğin kontrolünün sağlanması amacıyla meydan, cadde ve park gibi kamuya açık alanlarda kurulan görüntüleme sistemi. Bu noktaların artırılması kentlerin güvenliği ve vatandaşların trafikte daha rahat seyrü sefer yapmasına imkân tanıyor. Giresun İl Özel İdaresi bu çalışmalar ile beraber Kent Güvenlik Yönetim Sisteminin 17 noktasında son aşamaya geldiği ve çalışmaların devam ettiği verilen bilgiler arasında yer aldı.
Giresun İl Özel İdaresi, insan merkezli çalışmalarına devam ediyor. İl Özel İdaresi, Giresun Merkezde 13, Bulancak...

Güce, Şebinkarahisar ve Alucra ilçeleri olmak üzere Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) noktalarının yapılmasında aktif rol aldı.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi noktaları, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması, suç işlemenin önlenmesi ve trafiğin kontrolünün sağlanması amacıyla meydan, cadde ve park gibi kamuya açık alanlarda kurulan görüntüleme sistemi. Bu noktaların artırılması kentlerin güvenliği ve vatandaşların trafikte daha rahat seyrü sefer yapmasına imkân tanıyor.

Giresun İl Özel İdaresi bu çalışmalar ile beraber Kent Güvenlik Yönetim Sisteminin 17 noktasında son aşamaya geldiği ve çalışmaların devam ettiği verilen bilgiler arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.